≡ Menu

Анти-ейдж козметика за лице-ключът към младостта

Учените установиха, че остаряването на дамската кожа се дължи на недостиг на хормоните прогестерон и естроген. Другите фактори, в следствие на които дермата застарява са атрофията, понижаване на метаболизма, отслабване на епидермалните връзки, намаления синтез на протеини, колаген и еластан. След като жените преминат 35 години, нивата на хормоните, които са съставна част от организма, започват да намаляват, а това веднага се отразява на състоянието на епидермиса. Кожата започва да става по-суха, нееластична и изтъняла, а това е сигурен признак за намалена защита срещу външни влияния. Анти-ейдж козметиката за лице e решението, от което се нуждае всяка дама, подложена под ударите на понижаващите се нива на хормоните. Субстанции, като фитохормони извлечени от перуника, изключително много се доближават до човешките и според немските и френските дерматолози могат да компенсират дефицитите. Така профилът на лицето се подобрява, контурът на кожата се изглажда, бръчките се запълват отвътре и Вие усещате лифтинг действието.

Всеки един от продуктите съдържащ това вълшебно вещество дава бърз и видим резултат още от първите дни на ползването му, но комбинацията крем, ампули и гелове дава изумителен ефект. Те сякаш връщат годините назад, покачват нивата на естроген и прогестерон, а Вие моментално усещате спада на напрежението в лицето. Фитохормоните, отговорни за тази незабавна ефективност имат и защитна функция и дори се използват за профилактика на някой видове ракови заболявания. Интензивната грижа, продължаваща 24 часа, е базирана и на хидратацията. Специалистите препоръчват козметика с регулатор на влагата, изграден от въглехидрати съдържащи се в роговицата на епидермиса, като функцията му е задържане водата в кожата за много дълго време.

Изофлавоните проникват в кожата и я изпъват отвътре, като тя мигновено става по-сияйна и без признаците на старост. Резултатите са видими още от първото ползване.

Професионалната козметика с анти-ейдж ефект ще ви изправи пред огледалото и вие ще видите жената от снимките, правени преди години.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!