≡ Menu

Бели врати за вашия интериор

Универсален вариант за почти всеки интериор са белите интериорни врати. Те хармонично се съчетават с декорация и обзавеждане във всеки цвят, който харесвате, оптически разширяват пространството и може също да бъдат основен стилен акцент в стаята.

Врати в бял цвят: разнообразие от модели

Най-скъпите модели интериорни врати са изработени от MDF и са покрити с емайл, а с естествен фурнир или с CPL са много по-евтини. Вариантите на дизайн са невероятно много: класически, модерен и високотехнологичен – списъкът може да продължи и още. Продуктът може да бъде прост и функционален, изискан и луксозен. Белият цвят се предлага в много варианти, от кипящ до слонова кост. Например, можете да създадете уютна атмосфера с млечни тонове, а студената гама подхожда към ултра-модерен дизайн на апартамента.

Много популярна днес е ламперията, допълнение към класическия стил, художествена дърворезба и рисунки. Това са луксозни и скъпи модели. Интересно е съчетанието с цветно стъкло или стъкло с рисунки.

Къде можете да монтирате бяла врата?

Белите врати изглежда перфектно в стая, в която преобладават светли цветове. Тези цветове не са подходящи за интериор в тъмни тонове.

Цветът на вратата влияе на възприемането за пространството. Ако става дума за тон по-лек от пода, стаята ще изглежда по-широка и по-просторна. Поради това, светлата врата е идеална за коридор или детска стая, кухня и спалня, баня и тоалетна, както и за офис.

Стилът на интериора – определящ фактор при избора на цветовете за интериорните врати. Вратите в бяло са идеални за минималистичен стил, Прованс, ретро, ​​скандинавски и античен.

Този универсален бял цвят…

Белият цвят е символ на чистото и неутралното. Създава дисонанс с други нюанси и позволява да се решат повечето дизайнерски задачи. Например, помага да се постигне единство на стил, когато собствениците искат да имат мебели и врати в един нюанс.

Изборът на цвят в такава ситуация не е лесен, той трябва да се впише хармонично с интериора на всяка стая. И бялата врата може да стане най-доброто решение! Тя създава усещане за лекота и пространство, в съчетание с всички мебели, подове и други детайли и не се откроява от цялостната картина.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!