≡ Menu

Важни факти относно фолиото за стъкло

Фолиото за стъкло се произвежда по уникални технологии. Производителите на качествени фолиа успяват да съединят 5 до 7 различни пласта в едно фолио, което освен, че има дългогодишна гаранция изпълнява и своите качества безотказно. Процесът на производство на фолиото за прозорци е високотехнологичен и много малко компании съумяват да създадат изцяло затворен цикъл на производство.

Автомобилното фолио се използва за затъмняване на автомобилни стъкла, осигуряване на комфорт в автомобила, повече лично пространство и защита. Тонирането на автомобилните стъкла е най-добре да се извършва само от сертифицирани специалисти, които са издържали успешно изпити и са получили сертификати. Такива вече не липсват. В почти всеки град можете да откриете някой специалист занимаващ се със затъмняване на автомобилни стъкла, и това се дължи на факта, че фолиото вече е много разпространен продукт.

Освен автомобилни фолиа, на пазара Вие можете да откриете и много видове сградни фолиа включващи фолиа с различно предназначение – отражателни, декоративни и др. На пазара се предлага един много полезен продукт, а именно защитно фолио, което може да предпази вещите ви от кражба или самите вас от нараняване при едно евентуално счупване на стъклото. Различните модели защитно фолио преминават през различни тестове за да докажат своята издръжливост. Монтаж на такова фолио се извършва на банки, заложни къщи, златарски магазини и ателиета и др.

Друг вид фолио за прозорци, което може да свърши работа на много магазини, бутици и дори на возилата от градския транспорт, е анти-графитното фолио. То предпазва вашите прозорци от вандализми. Такъв тип фолиа вече дори се поставят на машините от градския транспорт в много европейски градове. Те предлагат uv защита, защита от слънчевата топлина и отблясъци, също така защита на личното пространство и т.н.

Приложението на фолиото за стъкло е все по-широко в нашата страна, поради факта, че все повече хора се убеждават в неговата ефективност и неговите ползи, а фирмите за фолио предлагат и фолио по поръчка, за да може да удовлетвори нуждите на всичките си клиенти. За повече информация относно различните видове фолиа можете да посещавате различни форуми или сайтове, съдържащи полезна информация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!