≡ Menu

Видеонаблюдение за бавачки

Детегледачките са различни. Преди да открие за себе си тази, която наистина обича децата, и  точно отговаря на нашите искания, молби и инструкции, може да отнеме дълго време. Когато непознат идва в дома ни за първи път, дори и да има най-добрите препоръки и положителни отзиви,  винаги се отнасяме с известна предпазливост и определена доза недоверие. Искаме да знам какво се случва в дома ни, когато не сме там. Най-честния, бърз и лесен начин да се проконтролира как новата детегледачка се отнася към детето ви е инсталиране на видеонаблюдение.

Видеонаблюдение за детегледачки са достатъчни  една или две камери. Монтажа на такава система обикновено се извършва в един ден, и не е скъп. Можете спокойно да отидете на  работа  и ще сте в състояние  по всяко време, от всяко място по света, където има интернет, да видите какво се случва в дома ви. Ако искате да слушате със звук системата за наблюдение се оборудва с микрофон. Високия капацитет на твърдия диск ви позволява да записвате събитията за дълъг период от време. За да се избегне конфликт, е по-добре да предупредите новата детегледачка за системата за видеонаблюдение, тъй като монтажа на скрити камери е в известно несъгласие със законодателството по отношение на нахлуване в личния живот. В допълнение, безотговорен човек най- вероятно ще се  откаже да работи в при наличието на видеонаблюдение. Всичко това просто ще опрости вашия избор.

За видеонаблюдение за детегледачки препоръчваме система за наблюдение състояща се от:

  • DVR;
  • твърдия диск на най-малко 500 GB;
  • Камери със стандартни характеристики (броят им зависи от вашето желание);
  • захранване;
  • микрофон.

За видеонаблюдение на бавачка може да се инсталира  системата с постоянен запис или запис от движение, или по график. Професионалистите ще ви помогнат да направите правилния избор, за да се определи мястото на монтаж и оптимално гледане.

Не забравяйте, че системата за видеонаблюдение – също така е важен елемент за сигурността на вашия дом. Не само може да наблюдава действията на детегледачката, но също така държите под контрол всичко, което се случва в дома ви, например, по време, когато сте на почивка.

Ако е необходимо, камерата за видеонаблюдение може да бъде монтирана и маскирана по много начини: работа ще свърши статуетка, и една книга и даже саксия за цветя. Тази система за видеонаблюдение  ще ни помогнат бързо да разграничим добрата от нелоялна бавачка и да се грижим за безопасността както на децата си, така и на дома си.

Специалистите  на фирмата ни имат богат опит в инсталацията на видеонаблюдение за бавачки (както за скрити така и открити). Попитайте, ние ще ви помогнем.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!