≡ Menu

Газови уредби Пловдив – цени на поставяне

Газови уредби Пловдив цени за поставяне на една газова уредба варират в рамките на 300 до 4000 лева. Това е така, защото възможностите за избор и естеството на монтажа могат да бъдат много различни. За начало разликата идва от вида уредба, дали тя ще е конвенционална или такава за директно впръскване на гориво.

По-евтиния вариант е конвенционалната газова уредба. Тя може да се монтира, както на по-стари автомобили от типа на моно инжекцион, карбуратори и по-стари многоточкови инжекциони. Но монтажа и на по-новите автомобили тип инжекциони е грешка, защото трябва пригаждане и работата на автомобила не е оптимална. Появяват се и доста странични дефекти след време. От друга страна за по-старите автомобили, които не могат да бъдат снабдени с модерните газови инжекциони системи, тя е много удачен вариант. Добре се съвместява с устройството им и работи перфектно с цел икономии и представяне. Сумите за газови уредби Пловдив цени, за конвенционални уредби са между 300 до 600-700 лева максимум.

Газови уредби за директно впръскване за съвременните автомобилни инжекциони започват с цени от 700 до 4000 лева. При тях фактор определящ сумата за монтажа е броя цилиндри на автомобила. Автомобилите с четири цилиндъра са с най-евтините варианти на газовите уредби от типа. Колкото повече цилиндъра има колата ви, толкова по-скъпа е уредбата й и монтажа й.

Като цяло факторът каква е уредбата на автомобила и колко цилиндъра има той на двигателя е основното перо за оскъпяване. Следващия фактор влияещ на цената на газовата уредба е нейната марка, но тук ценовите разлики не са чак толкова големи, както при предния фактор. Марките, които газови уредби Пловдив цени предлагат на потребителите и сервизите, като дилъри са следните: MIMGAS, KMG, LOVATTO, BARDOLINI, BRC, TOMASETTO, AGIS, TAMONA GAS и други. Повечето от тях са доказали добрата си работа и са сертифицирани на високо ниво, на качество и безопасност.

Цените за поставянето и монтажа на една газова уредба може и да ви се сторят високи, но предимствата които имат са много. Освен, че намаляват разхода (особено новите електронни инжекционни газови уредби), те подобряват значително и работата на двигателя. Следните параметри ще бъдат забелязани при монтаж на една газова уредба на колата ви:

  • По-тиха работа на двигателя;
    Значително по-малък енергиен разход на горивната смес и доста по-подобрено смесване на горивото с въздушния поток;
    Изчисления експлоатационен разход на автомобила, при пробег от около 100км е по-малък, от този на бензин или дизел;
    При пробег маслото използвано от картера се увеличава средно с два пункта;
    Двигателя и моторните му свойства са подобрени в рамките на 1.5 до 5 пъти;
    Отработените газове са значително по-малко токсични;

Изборът за монтаж на газови уредби на изплащане в Пловдив няма да е погрешен или загуба на пари или време. Това е удачен избор за автомобила и водача му.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!