≡ Menu

Галин – ще подбирам изявите си, вече няма да пея на всякъде!

Галин заяви категорично, че няма да приема коя да е покана

В интервю по телевизия „Планета Пайнер”, младият изпълнител заяви, че няма да посещава кое да е заведение. Потресен от наличието на лица под 18 години в нощни заведения, от обекти без собствен санитарен възел и пушенето по заведенията, Галин заявява, че не иска да бъде част от това и започва да отсява голяма част от предложенията за работа. Понеже той е непушач, тютюневия дим затруднява работата му и при изпълнение на хитовете си, дима го затруднява.

Продуцира песни за колегите си

Песен на Цветелина Янева, написана и продуцирана лично за нея. По нейно желание Галин също е включен в песента. ”Песента е за човека, просто когато пиша песен я правя специално за някой изпълнител и с Цвети се получи много добре”. Споделя също, че има идеи и за други свои колеги и има подготвени 2-3 парчета, които чакат изпълнителя си. Фараона е сигурен, че се справя добре, понеже песните които са лично негова са станали хит.

Царя на купона

Последният хит на изпълнителя е трябвало първоначално да се казва ”Да ама не”, но самата дума не му допада и променят заглавието с Царя на купона. След почивка извън България, се връща вдъхновен и прави хита. Отново има част и от самия него в песента като текст и аранжировка. Рапът и доста неща от текста са лично негови. Макар и да споделя, че голяма част от текста е лично негов, не забравя да спомене и екипа с когото е работил. Цялата песен е вдъхновена от лична негова емоция. Посланието на песента е, че избира „правия път” – здравословния живот, не пуши и се храни стриктно по режим с 6 хранения на ден.

Държа да изглеждам добре и когато се съблека да се чувствам добре
Изпълнява много стриктен хранителен режим с 6 хранения на ден и е редовен във фитнеса. Много суетен държи когато се съблече дали под душа или заради други ситуации тялото му да бъде перфектно. От време на време си позволява сладко и след това се чувства гузен. Но той „не е културист” и твърди, че всеки трябва да си позволява да си угоди. Против е с българския навик „ всяка вечер ракия със салатка” и се кара дори и на родителите си, че това не е правилно и си е вид алкохолизъм. Когато се прибира в родния си град Добрич, се чувства по различен от връстниците си и техните теми. Не твърди, че всички трябва да са във фитнеса, но трябва да има някакъв баланс и не разбира как децата в училищата се тъпчат с банички и полуфабрикати. За него учителя по физическо не трябва да стои подпрян и да наблюдава по-големите ученички. Даже ще се радва ако в училищата има по специфични спортове като футбол и баскетбол и те бъдат безплатни за децата.

Зрял и улегнал, но децата след 30!

Все още не мога да се представя с деца, искам да си подсигуря всичко преди да се отдам на семейния живот. Не е сигурен дали мисли правилно, понеже азиатските държави не изчакват като европейци и правят по 7-8 деца без да си ги подсигурили , но ние ще бъден тези от чиито данъци ще се плаща за тях. Съжалява, че ние сме мислещи нация и не си позволяваме да имаме по много деца. Държавата е клатят, но хората са щастливи. Не гледа новини и е разбрал „сценария” прави изводите си от това което вижда, а това което вижда е, че хората искат да се забавляват.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!