≡ Menu

Готови ли сте да създадете ваш собствен бизнес сайт

Съществуват много повече функции, които може да използвате на сайта си, за да накарате той да работи за вас. Вие знаете, че вашия бизнес и вашите клиенти, имат добра идея как да се приспособите и как да спечелите клиенти. Но тези, които сме изброили са само едно чудесно начало:

Избор на заглавие – заглавията са изключително важни за създаването на съдържание, а също и от гледна точка на seo. При писане на съдържание за уеб, използвайки описателни заглавия, това се превръща в една добра практика.

Оптимизиране по мета тагове – искате ли вашият сайт да се класира високо в търсачките за определени ключови фрази? Използвайте заглавие тагове, които са най-добрия приятел. Мета описанията ще примамят трафик към сайта Ви от страницата с резултатите от търсенето. Alt тагове ще информират търсачките за характер на изображението и неговото съдържание.

Бързи възможности за търсене – с цел да се помогне на посетителите бързо да се ориентират в сайта, трябва да бъдат включени функция за търсене в сайта. Една функция за търсене е още по-необходима за сайтове, които притежават много съдържание или продукти.

Лесно акции, отметки, бутони, в това число социални.  Всяка страница на един сайт е предназначена за реализации и трябва да има бутон, на който потребителите могат да кликнат да споделят незабавно и маркират. Социалното споделяне извървява дълъг път към изграждането на една общност, около вашата марка, укрепване на лоялност и увеличаване процента на реализация.

Достъп за обслужване на клиенти.  Покровителите искат да получат помощ незабавно, когато се нуждаят от нея, така че вашият бизнес трябва да даде възможност на клиентите да се обадят на представител в работно време или да подадат формуляр за искане. Няколко изследвания показват, че сайтове, които включват телефонни номера са с много по-високи проценти на реализация, отколкото тези, които не го правят. Включете телефонния си номер на особено видно място, като в горния десен ъгъл на сайта си над полето за търсене.

Коментари и препоръки – сигнали, като препоръки и мнения, са важен фактор в изграждането на доверието на вашите потенциални клиенти. Добре представено мнение, коментар може да даде ясен преглед и може да бъде разликата между заинтересован купувач и някои първи клиент.

Често задавани въпроси – ако ви предоставят услуга, която често получава конкретни въпроси, може да използвате страницата, за да се подчертаят ключовите думи за оптимизация. Един FAQ страница е не само за получаване на трафик към сайта, но също така помага да конвертирате посетителите. Обърканите клиентите обикновено не правят покупки. Създайте подробен раздел на сайта си и за често задавани въпроси и организирайте въпросите и отговорите по категории.

Ако сте заинтересувани от създаване или модернизиране на уебсайта съобразно изискванията и желанията на вашите потенциални посетителите и клиенти, свържете се със специалист. Той ще проектира бизнес уеб сайт, който е по поръчка и служи вярно годни напред!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!