≡ Menu

Еротично мъжко бельо – какво мислят жените

Ако проявите добър вкус когато избирате мъжко бельо, това може да пробуди неочаквани и смели фантазии у жените.

 Множество проучвания показват, че според дамите, мъжете, носещи боксерки са най-сексапилни и привлекателни. Тук имаме предвид боксерки, които прилепват плътно по тялото на мъжа, очертават краката и дупето, завършвайки с широк ластик в горната част.

Жените не се интересуват какво на цвят е мъжкото бельо, по-важно е то да подчертава формите на тялото.

Сигурно е обаче, че ако изберете мъжко бельо тип „боксерки” с провокативна тигрова щампа или с елементи от кожа, няма да сгрешите.

Няма начин и да не споменем мъжките прашки, за които повечето магазини за еротично бельо споделят, че са едни от най-купуваните модели.

Оказва се, че голяма част от нежния пол биха останали изненадани от подобен избор на еротично мъжко бельо и категорично не го смятат за привлекателен вариант.

Все пак има и жени, които определено ще останат силно впечатлени от мъжките прашки, особено ако те са от дантела или мрежести материи, които в последно време са доста популярни.

Дамите са придирчиви към мъжките слипове и мъжкото бельо тип „шорти”. В тях те не виждат абсолютно нищо еротично.

Ако мъжете желаят да съблазнят някоя дама, то не бива да носят и бели памучни потници под дрехите.

Трябва да се избягва и непривлекателната комбинация от прашки, потник и дълги чорапи. Тя може да убие всякакво желание за секс у партньорката.

Напоследък впечатление прави еротичното мъжко бельо, в което присъстват връзките като аксесоар. Те могат да са пришити на различни места, но жените високо оценяват ластичните боксерки, при които връзки на зигзаг се спускат по продължение на крака и разкриват голяма част от мъжкото бедро.

Всеки модел бельо за мъже, който подчертава формите на мъжа и има вплетен в себе си загадъчен елемент, винаги ще бъде на мода и ще бъде привлекателен и секси за дамите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!