≡ Menu

Закупуване на кола нов внос с газ

Дали да си закупим кола нов внос с газ? В днешната трудна икономическа обстановка, колите се превърнаха в лукс и същевременно в необходимост. По-евтината цена на пазара на газта привлича много шофьори към автомобилите работещи на газ. Но старата или пригодена газова уредба може да бъде опасна и трудна за поддръжка. Наличието на газов инжекцион нов внос от определени автомобилни марки е по-добрият вариант за закупуване и ползване на кола с АГУ. Сигурността и ефективността са значително по-високи, а цените на новите коли с газов инжекцион са напълно достъпни за мнозина. При тези нови газови инжекциони впръскването на газта в мотора е в течно състояние, така разхода на газ е значително намален. Мощността на двигателя е увеличена чрез ефекта на охлаждане на газта. Марките коли, които можете да намерите на Българския пазар, с фабричен газов инжекцион са:

Опел – моделите Астра, Мерива, Корса и Инсигниа. Във всички модели на марката вариантите хечбек, комби и седан са налични с фабрична АГУ.

Дачия – при автомобилите от марката, моделите Дъстер, Сандеро и Логан могат да бъдат закупени с газова уредба като екстра. Поради обема си уредбата е разположена на мястото на резервната гума. Обезопасена е допълнително с клапан против връщането на гориво, клапан за ограничение на дебита и изключване на работа по време на инцидент.

Фолксваген – модела Пасат на марката е достъпен за българските шофьори с фабрична АГУ. Сигурността, комфорта и функционалността на марката ще ви очароват и ще спестите от средствата си за гориво.

Киа – модела Пиканто на Киа е достъпен дори в два варианта на фабричен газов инжекцион за българките потребители. Избора му е удачен за решилите да си закупят нов внос кола на газ.

Шевролет – моделите на Шевролет- Авео или Матиз са едни от най-екологичните работещи на газ автомобили. Българите имат възможността да си ги закупят като нов внос и да изпитат удоволствието и икономичността от шофирането.

Като заключение можем да кажем, че решилите да си закупят кола нов внос с АГУ уредба няма да сгрешат. Така те ще шофират сигурно, безопасно и икономично на пътя.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!