≡ Menu

Защо да повикаме ДДД фирма за борба с дървеници

Обикновените дървеници познати под името Cimex lectularius са разпространение по цял свят и най-често атакуват хора, едър домашен добитък и птици. Формата на тялото на пълзящите гадини им позволява придвижването в малки отвори и пробойни във вашия дом. Възрастните видове са с размер от четири до осем милиметра, а основната им храна е човешка или животинска кръв. Кръвопиещите насекоми ловуват нощно време, когато всички спят и не се колебаят да нападнат вашата кожа оставяйки обриви и червени пъпки по телата ви.

Без никакво съмнение дървениците са бич за всяко семейство и един от най-разумните начини да ги прогоните, е като се възползвате от услугите на качествена ДДД фирма предлагаща пръскане със специални отрови, които целят бързото унищожаване на инсектите и техните яйца. Колкото по-бързо решите проблема, толкова по-скоро ще възвърнете вашето самочувствие и добрия ви сън.

Фирмите за дезинфекция, дезинсекция и дератизация разполагат с лицензирани препарати за унищожаване на насекоми. Използваните инсектициди са безвредни за човешките същества, но имат безпощаден ефект срещу дървеници, хлебарки, мравки, мухи и други натрапници в жилищата ви. Процедурата по премахване на инсектите включва: предварителен оглед, разместване на мебели, откриване на леговището на дървениците и пръскане с препарат.

При хранене дървениците поемат сериозно количество от кръвта на хората и на ухапаните места се появяват обриви или пъпки наподобяващи на ужилване от комар. Ухапаните места заздравяват сравнително бързо, но ако се появи инфекция, то се налага намесата на лекар, който да предпиши специален антибиотик, който да спре възпалението.

Разбира се, още при първата поява на дървеници във вашия дом е добре да повикате професионална ДДД фирма, за да спрете бъдещата популация на насекомите. Парите, които ще платите на специалистите са нищо в сравнение с това, че най-сетне ще спите спокойно, без да имате постоянното чувство, че нещо лази по вас и смуче кръвта ви.

Преди да се възползвате от услугата пръскане срещу дървеници трябва да се погрижите за пълната хигиена във всяко едно помещение от дома ви. Използвайте прахосмукачка и метла, за да въведете пълна чистота и да осигурите достъп до всяко едно кътче от апартамента или къщата ви. По този начин персоналът на фирмата ще може да действа пълноценно и да открие скривалищата на неканените гости у вас.

Обработката на креватите, матраците, мебелите и пукнатините по пода и стените е задължителна. На тези места дървениците свиват гнездата си и от там тръгват по цялото жилище с главната идея да се докопат до кръвта ви. Имайте предвид, че тези гадини са много хитри и притежават добър интелект, който им помага да усетят наближаващата опасност.

Ето защо, когато видите дори една дървеница в стаите ви, се свържете с ДДД фирма и споделете с нея за бремето, което носите на плещите си. В никакъв случай не се доверявайте на шарлатани, които ви обещават изтребване на дървениците с народни рецепти и илачи, защото това няма да донесе никакъв ефект и дори може да влоши положението.

ДДД фирма ще ви предложи бързи и ефективни методи за борба с дървеници, тъй че вижте сайта ни в мрежата и разчитайте на нас ако изпитате проблем с малките хапливи кръвопийци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!