≡ Menu

За какво служат кожените калъфи за телефони?

Гъвкавият вътрешен слой на кожените калъфи за телефон разполагат с полиран метален или рециклиращ се пластмасов ефект на гърба. Има капаци за регулиране на нивото на звук или пък за бутона за захранване, както и точни врязвания за превключване, камера, слот за слушалки и други функции на телефона. А лъскавата броня обгръща гърба отвън.

Младите съвременни хора предпочитат металическите цветове и атрактивните декорации със златна или сребърна броня. За малчо или за малката принцеса се предлагат кожени калъфи с приказни или анимационни герои, с картинки от комикси или детски филми, които децата обичат и са в хармония с бойното ежедневие на малчуганите и приказния свят на момичетата.

Кожените калъфи се предлагат в черен, кафяв, тъмно син, сив или винено червен цвят за бизнес дамата и мъжа с публични изяви. Ако искате класически, луксозен вид за вашия телефон заложете на новите модели облицовки и намерете сред тях идеалната, която да подхожда на вашия стил. Те идват във всички актуални видове и цветове, с интересни декорации и с атрактивен дизайн. За хората, които обичат да избират аксесоари, които да подхождат хармонично един на друг, може да съчетаете протектора на телефона си с обувките, чантата, портфейла, часовника или кожените гривни и каишки за врата, които носите.

Моделите, предлагани в онлайн магазините, са с иновативно магнитно затваряне, а текстурите са от телешка, овча или друга естествена, специално обработена кожа. Съвременните калъфи са проектирани с функции на портфейл и във вътрешната част ще намерите три слота за карти и по-голям джоб, в който да може да носите магнитните си карти. Така, че вече може да оставите портфейла си в къщи, когато излизате. Текстурата на вътрешната част на мобилните предпазители е гъвкава и мека, с корпус, който е предназначен да пази телефона ви да остава на място при спорт и интензивно движение. Някои висококласни калъфи предвиждат поставки за гледане на филми на вашите смартустройства.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!