≡ Menu

Изберете почивка в Керамоти – заслужава си!

Време е да се планира дългоочакваната лятна отпуска. Претръпвате от вълнение, но и от съмнение. Някои от въпросите, вкопчили се в главата ви са: Къде е подходящото място – на море или на планина, в България или в чужбина; за колко време да остана – за една или за две седмици, с кого да пътувам – с децата или без тях, с приятели и по семейно, ще ми стигнат ли времето и парите… Всеки път търсим ли, търсим хем познатото, хем новото, хем практичното, хем луксозното. Лутането ви тази година може да приключи, ако се отдадете на заслужена почивка в Керамоти – гръцкото градче с най-хубавия плаж на Балканите!

Защо да не се чудите, а да се спрете на Керамоти?

  1. Не случайно се счита, че Керамоти има най-хубавия плаж на Балканите – водата на Егейско море е бистра и спокойна, а плажната ивица се простира на 10 километра. Плажовете са обезопасени и изключително подходящи за семейна почивка.
  2. Сезонът в Керамоти започва от рано (месец май) и завършва късно – чак през месец октомври. Дестинацията може да се посещава целогодишно, ако сте запалени рибари, защото там рибата кълве всеки сезон. Освен това дори не се изисква билет.
  3. Китното местенце е разположено по поречието на река Нестос (или Места). Местността около реката е обитавана от пеликани, розови фламинга и изчезващи видове бозайници. Винаги можете да отделите ден от почивката си и да се насладите на удивителната природа, която Нестос предлага. Дори е възможно да обикаляте по поречието на реката, яздейки кон.
  4. Керамоти се намира едва на четири часа и половина от София и пътят до гръцкото градче е добър.
  5. Около Керамоти има още интересни гръцки градове, до които можете да стигнете бързо. До красивия остров Тасос може да се стигне с ферибот, Ксанти (градът на хилядите цветове) и Кавала са разположени на около 40 км от приказното градче.
  6. Цените на хотелите и заведенията са съобразени с възможностите на всеки. Според предвидения ви бюджет можете да изберете оптималния вариант за нощувки за вас.

За да сте сигурни в правилния избор на подходящ хотел или апартамент, можете да се запознаете подробно на страниците на уеб сайта.

Ако разгледате подробно сайта, там можете да намерите актуална и обективна информация за всички хотели и апартаменти в и около Керамоти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!