≡ Menu

Изборът на парфюм е твърде лично действие

Много хора използват един единствен аромат в продължение на години и така той се превръща в тяхна запазена марка. Съществуват разбира се и „пристрастени”. Те с наслада си слагат всеки ден различен аромат, избран от огромната им колекция от парфюми.

Обикновеният потребител има няколко различни шишенца и използва съдържанието им в зависимост от повода и сезона. Предпочитанията му са към леки аромати за през деня или топлите сезони и по-силни за вечерта и зимните месеци.

С появата на интернет и електронната търговия, намирането и закупуването на маркови парфюми вече е много по-лесно. Не е необходимо да ходите до мола или до специализиран магазин, за да се сдобиете с шишенце парфюм. Може просто да кликнете върху няколко бутона, появили се на екрана на компютъра и любимите ви аромати вече пътуват към вас.

Все пак, да намерите онлайн магазин за парфюми с добра репутация понякога може да се окаже трудно или просто съкрушително. В интернет парфюмериите са толкова много – как човек да е сигурен, че продуктът е оригинален и се предлага на най-добра цена?

Първо, преди да купувате, направете малко проучване на цените. Много онлайн магазини за парфюми предлагат безплатна доставка, талони за отстъпка, и програми за лоялност само, за да купите от тях. На други места цените са ниски, но разходите за обработка и доставка на поръчката са изключително високи, за да се увеличи печалбата от продажбата. Не забравяйте да изчислите цената на доставката преди да потвърдите покупката си, за да сте наясно с истинската й стойност.

Проверихте ли каква е политиката на магазина относно връщането на покупки? Приемат ли отворени пакети за възстановяване? Има ли такса при замяна на стока? Съществува ли политика на фирмата, която да дава гаранции, че ще бъдете удовлетворени? Когато знаете какво да очаквате, си спестявате много трудности, ако по някаква причина се налага да върнете стоката.

Като цяло повечето онлайн магазини за парфюми са в бизнеса от много години и са с добра репутация. Можете да проверите дали на сайта има публикувани ревюта на клиенти. В Bizrate или Basenotes също можете да потърсите клиентски ревюта, за да разберете дали потребителите са доволни от покупките си в магазина, от който възнамерявате да пазарувате и вие.

Колко можете да спестите ако купите известна марка парфюм онлайн? Понякога толкова, колкото е 70 до 80 процентната отстъпка от цените на дребно в специализиран магазин! Нужно е само внимателно да изчислявате действителните разходи, да прочетете условията за доставка и политика на връщане на стоки, и да прегледате ревюта за магазина, за да сте сигурни, че извършването на покупката ще бъда за вас така приятно, както миризмата на парфюма, който сте си избрали!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!