≡ Menu

Информация за мъжките парфюми

Независимо дали купувате парфюм за себе си, за роднина или приятел, винаги търсите истинското и качественото. Искате да вземете най-доброто и да не останете разочаровани. На пазара, обаче, има толкова голямо изобилие както от дамски, така и от мъжки парфюми, че много от тях са просто ментета. Както при всяко нещо и тук има фалшификати. Хората си мислят и се опитват да ги различат, понякога успяват, но и често биват излъгани. Е, как да не допускате тази грешка, поне при парфюмите ще ви кажем сега.

Оригиналните дамски и мъжки парфюми имат в състава си 100% естествените етерични масла и извлеци от натурални продукти. Ментетата съдържат синтетични есенции, които се поставят в ниски концентрации. За да направите правилния избор, преди да хвърлите парите си на вятъра, още в магазина вземете тестер от парфюма и напръскайте листче или ръката си. Изчакайте известно време – 1-2 часа, през които може да се разходите. При изтичането на това време, ако все още усещате съответния аромат, значи спокойно може да вадите портфейла.

Другият начин за разграничаване на оригинала и фалшификата е да напръскате и себе си, и някой друг. Между естествените масла и човешката кожа има взаимодействие, заради което и при всеки човек нотката на оригинала е различна. Продължителността на реакцията е 15 мин.

Естествено, винаги трябва да проверявате надписите, капачките, етикетите. При истинските дамски и мъжки парфюми няма несъвършенства на шишенцето, надписите не се драскат и късат, цвета от капачката остава, въобще те са идеално изработени. Този начин не е особено сигурен, но пак може да ви помогне, зависи колко сте внимателни при прегледа.

И все пак, пазарувайте от скъпи и маркови магазини, а не от случайни минувачи, предлагащи „оригинални” парфюми на изгодна цена. Такова чудо няма… Заставайки пред любимото шишенце, приложете нашите три метода и със сигурност ще разберете дали това е вашето истинско ухание!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!