≡ Menu

Какво да правите и какво да не правите преди сватбата?

Остават само около няколко месеца до сватбената ви церемония… Има няколко важни неща, които трябва да направите във времето до най-важният ви ден и няколко, които са меко казано забранени.

Ето ги и тях:

Ако мислите да използвате Ботокс ви препоръчвам да направите това най-малко един месец преди сватбата, така че мускулите да свикнат с него и да се успокоят. Също така ще имате време да се възстановите в случай на неправилно поставен Ботокс. Схванати и увиснали устни в деня на сватбата… Ужас!!!

Ако можете да си го позволите използвайте лазерна фотоепилация вместо да правите кола маска всеки месец. Започнете 6-8 месеца преди сватбата за да сте сигурни, че ще имате копринено гладка кожа в най-специалният ден от живота ви.

Ако кожата ви е склонна към образуване на акне използвайте козметика за лице за дълбоко почистване на порите и съдържаща антибактериални съставки. Дайте си малко повече време ако положението ви е по-сложно.

Ако мислите да си правите сами грима ви препоръчвам използването на професионална козметика. Тя е малко по-скъпа, но само така можете да сте сигурни в резултата. Все пак не искате изненади точно преди сватбата си, нали? Не правете никакви експерименти с процедури за лицето, когато остават един-два дни до сватбата ви.

Ако мислите да си правите изкуствен тен, моля ви не правете това в дома си. Оставете всичко на професионалистите за да не се получи така, че на сватбата си да сте с оранжев или черен цвят на кожата. Процедурата трябва да се направи поне 4 дни преди сватбата.

Уверете се, че грима съответства на роклята ви и няма сблъсък на стилове. Не си правете нова прическа в последната седмица на сватбата. Също така не се подстригвайте в месеца преди важният ден. Резултата може да не ви хареса и тогава няма да има никакво време за оправяне на нещата.

Не започвайте никакви диети последният месец преди сватбата, особено ако вече сте купили сватбената си рокля. Ако рязко напълнеете или отслабнете това няма да е добре за вас. Или роклята ви ще ви стиска и ще ви спира дъха или ще се изхлузва и ще трябва да я придържате постоянно за да не останете без нея. Диета? Хммм… Не, не без диети моля.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!