≡ Menu

Какво да правиш, когато имаш ”малка нужда”?

На всеки от нас може да му се случи. Никой не е застрахован, то просто се случва… Навсякъде и по всяко време. Малката нужда никога не е толкова малка. Стискането не е препоръчително, нито приятно, но понякога е повече от наложително. Представете си, че имате внезапна нужда от уриниране, когато сте в автобус, на опашки или пък на интервю за работа!

  1. Мислете си за сексуални преживявания. Това е доказано, че отнема вниманието от нуждата да се облекчиш. Интересен, забавен и приятен начин да пренесеш вниманието си на друг “левел”. Време е да включите въображението си на макс и пофантазирате за позабравените Ви спомени от миналото лято или пък да спретнете бърз сценарии с комшията/комшийката от долния етаж на кооперацията. Само внимавайте да не се набивате пред останалите хора около вас. Иначе ще Ви помислят за ненормалници или не дай си боже… Перверзници.
  2. Мислете си за всякакви други неща, но не и за тоалетни, вода, душ и тем подобни водни обекти. А можете и да размърдате мозъчните си клетки относно дали черно море ще победи литекс?

Също така дали Левски ще настигне командата на Любо Пенев и дали има шанс да срещнете Гара Дембеле в Студентски град? Пиян футболист в “града на греха” си е нещо нормално като свинска пържола с червено вино.

  1. Разтривайте прасците си! Научно е доказано, че мозъкът заличава дразненето на пикочния мехур. Бъдете целенасочени и твърди в движенията си. Трябва да се мачка здраво!
  2. Ако сте прави, скръстете краката си, а ако сте седнали не го правете. Натискът върху пикочния мехур отслабва, а съответно и непреодолимото желание за употреба на “едното място” , “двете нули”…

Тези съвети би трябвало да Ви спасят кожата, но за известно време, а след това… На бегом до “спасението”. И другият път бъдете предвидливи и внимавайте с кафетата и напитките, жълтият цвят не е особено модерен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!