≡ Menu

Как да изберем най-стилната дреха, според случая

От незапомнени времена съществува мода в облеклата. Дори в древността жените украсявали дрехите си с цветя и различни мотиви. Древните египтяни издигнали в култ лотоса, защото смятали, че разтвореният му цвят е част от Слънцето. В Китай цветът на портокала символизирал лятото, лотосът духовната чистота, а бамбукът нравствената устойчивост. Малко или много тези вярвания са пренесени и до наши дни, а те присъстват и в модата от дамски облекла. Ето как да избираме и съчетаваме дрехите според случая:

Бляскави в нощта с маркови дрехи на ниски цени – тук кодът е черно и бляскаво. В случай, че отивате на вечерно парти, заложете на златисти или сребристо в комбинация с черно. Бронзовият, медният, златният и сребърният блясък са хитови за лятото и точно попадение за дрехи за купон. Многото пайети и камъчета могат да допълнят дрехата, създавайки допълнителен блясък. Моделите трябва да са максимално изчистени, скъсени и предизвикателни. Това издава класа и усет към детайлите.

Дрехи за екзотично пътешествие или сафари, чрез разпродажба на дрехи – пустини, камъни, залези. Ако и вие мечтаете за подобно изживяване, достатъчно е само да се оборудвате с подходящ екип. Организирайте добре гардероба си и предвидете от всичко и за всяка ситуация. Ако смятате да посетите страни като Мароко или Тунис, то изберете дрехи, които да ви направят като арабска принцеса – достатъчно леки, естествени, ефирни и дълги. Дългите до земята и многопластови поли и рокли са идеални за подобно изживяване. Цветовете трябва да са пустинни, в кафява, керемидена червена или пясъчно жълта гама.

Облекло за селски туризъм от online дрехи на ниски цени – ако сте почитатели на тишина, спокойствие и хармония, наред с уединението на природата, то почивка в някое тихо селце в Балкана си има своите предимства. Преди да се отправите натам, обаче не забравяйте, че по тези места няма МОЛ-ове и предвидете достатъчно удобни за през деня и топли дрехи за през нощта. Цветовете може да са пастелни, пъстри, а материите практични. Елементите по дрехите може да са в етно мотиви. Подходящи са пера, цветя, венчета и всичко, което напомня за традициите на българския бит и култура.

Високо в планината с дрехи втора ръка варна – подобно на идеята за селски туризъм и тук ще са ви необходими практични и сгряващи дрехи. За разлика от предходните обаче може да вземете гащеризон, по-къса рокля, къси панталонки и спортен екип. Тук смело може да избирате тоалет на цветя в пастелни или горски нюанси.

Тоалет за танци или дрехи втора ръка софия – ако сте поканени на танци в някои нощен клуб, то проблемът е решен. Изберете ярка гама от сексапилни комбинации, които да подчертават тялото ви и да се открояват на клубната светлина. Ако партито не е в софийски нощен клуб, а на по-елегантно място, то облечете само къса пола в стил от 60-те в свеж цвят и изрязан потник или блуза.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!