≡ Menu

Как да избягаме от скуката във връзката си

Ако не сте доволни от своя интимен живот, може би е време да вземете някое романтично решение или използвайте някои от тези десет съвета.

Излизане

Специалистите съветват поне веднъж месечно да излезете с вашия партньор на разходка, например ново кафе или ресторант, на вашето любимо място за излети или да се пошляете при животните в зоопарка. Това не трябва задължително да струва много, но трябва да сте заедно. Такива излизания ще направят чудеса във вашата връзка.

Любовни съобщения

Напишете “Обичам те” на лист хартия и остави бележката на възглавница, без какъвто и да било повод. Хубаво е, когато ви напомнят, че ви обичат, дори и в обикновени дни.

Нови пози

Разнообразете вашия секс живот – купете вълнуващи книги, изпробвайте Кама Сутра техники. Никога не премълчавайте за това, което биха искали да изпробвате в леглото, запознайте човека до себе си с вашите желания и какво би ви било интересно. Мълчанието в този случай – не е злато. Сексът трябва да е удоволствие за двамата, а не задължение.

Ново хоби

Започнете заедно някое ново хоби – променете градината, започнете да готвите, да танцувате или карайте заедно велосипед… Всяка дейност, която правите заедно е добре дошла.

Албум

Забравете за файловете на вашия компютър, и направи истински книжен албум с вашия партньор. Заедно изберете снимките, които бихте искали да стоят в него и да ви напомнят за хубавите моменти.

Пътувайте

Всеки уикенд или когато ви се открие възможност,излезте извън града. Посетете роднини на село или приятелите… И най-кратката почивка ще подейства положително. Доста по-полезно от четене на списание вкъщи или висене пред телевизора.

Вечеря

Сгответе вечеря за приятелите и тези, които са ви скъпи. Съвместното общуване в приятна атмосфера винаги е добра идея.

Излизайте по-често

Посетете местата, които винаги сте искали да видите, важно е да експриментирате и да откривате нови неща. Не можете да загубите, всеки опит е ново изживяване.

Забравете за лошите навици

Ако пушите, откажете се от пушенето още днес! Премахнете лошите навици от живота, и станете по-добър приятел. Погрижете се за тялото и за духа си и не забравяйте да се усмихвате.

Най-добрата година в живота

Няма значение, че не е началото на годината или независимо дали сте женен или не, нека тази година, е вашата страхотна година. Живейте и мислете така, всяка сутрин ставайки от леглото с положителна нагласа. Всеки ден се опитайте да научавате нещо ново за другите, за себе си и винаги бъдете с околните мили и любезни, защото след това отношението ще ви се върне.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!