≡ Menu

Как да познаете добрата кетъринг фирма?

Както всяка една професия, така и кетъринг си има своите особености, обучение и тънкости на работния процес. Донякъде тя е сходна с ангажиментите на готвачите например, но тук си има и допълнителни предизвикателства. Макар като цяло кетъринг фирмите да отговарят за храната на тържествата, те трябва да усвоят идеално и маркетинговите стратегии.

Няма значение, колко добре е аранжирано мястото, колко гости има, как е подредената залата, ако храната не е вкусна. Именно менюто е 50% от успеха на всяко едно събитие. Можете би си мислите, че и сами ще се справите. Сега обаче се замислете имате ли как и с какво да изненадате дори и 20-на гости? Едва ли ще съумеете не само да сготвите вкусно всяко едно ястие, но и да го украсите перфектно. Именно тук на помощ идват кетъринг фирмите, които ще свършат всички тези важни и трудни ангажименти вместо вас. Вие просто трябва да им кажете, какъв искате да е стила на тържеството, колко гости ще имате и с какви са финансовите ви възможности, а също така какви са вкусовите ви предпочитания.

Обслужването по време на вашето парти е никак не е за пренебрегване. Внимавайте с храната, колкото и да е вкусна, ако персонала е груб и нетактичен, то едва ли гостите ви ще си прекарат добре. След като сте си харесали дадена кетъринг фирма, им поискайте снимки от предишни събития. Това много ще ви помогне. Разгледайте и в Интернет, а именно дали отзивите за тази компания са добри. Това много може да ви улесни, но ако въпреки всички се тревожите, тогава можете дори да пуснете тема в някои форум за дадената фирма и да видите, какви са впечатленията на предишните нейни клиенти.

Не си мислете по детски, че само ще можете да се справите с организацията, приготвянето на храната и обслужването на вашето тържество. По-добре е да си спестите това главоболие и да се доверите на кетъринг фирма, която ще свърши всичко вместо вас евтино, качествено и коректно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!