≡ Menu

Как да привлечем вниманието към нашите обяви?

Публикуването на обяви не е никак трудна задача, но имайки предвид огромната конкуренция, тук е особено важно да се отличите така да се каже в тълпата и да привлечете вниманието на вашите потенциални клиенти. Те не само, че трябва лесно и бързо да намират вашите реклами, но и да ги заинтригувате с стоки ви или пък ненужни вещи, от които сте решили да се отървете.

За да направите това и да имате успех с вашите безплатни обяви, правейки много продажби е важно да знаете няколко правила, които да ви помогнат в тази задача. Започнете със заглавието на вашата публикация, което не бива да е дълго. В него трябва задължително да се съдържа ключовата дума, по която искате потенциалните ви клиенти да откриват вашите обяви и така те съответно да се виждат от по-голям брой хора. Описанието също е важно, като в него вие трябва да отговорите на всички въпроси, които евентуални вашите покупатели биха си задали. В никакъв случай не пускайте реклами, при които липсва описание, защото никой няма да си прави труда да ви пише, след като и вие не сте се постарали да публикувате ясна и конкретна реклама за продажба. Това само по себе си говори за нехайно отношение, така че не се учудвайте в този случай, че имате малко запитвания за вашите стоки, които продавате на тези онлайн площадки за безплатни обяви. Снимките също са важна част от успешния виртуален бизнес, затова се постарайте те да са максимално качествени. Ако не разполагате с добър цифров фотоапарат, тогава използвайте дневната светлина, защото така те ще стават по-ясни. В краен случай винаги можете да вземете за 1-2 дни фотоапарат от някой познат и да снимате всички неща, които сте решили да продадете. Бъдете уверени, че така ще имате много по-голям успех, затова полагайте старание, когато пишете и оформяте вашите публикации.

Цената също е важен критерии, които може да подтикне клиентите да купят вашите стоки в сайтовете за безплатни обяви. Разбира се, целта ви е да спечелите, но не прекалявайте много и не пишете различни космически суми, ако хората продават същото нещо на тройно по-ниска цена. Винаги се старайте да отговаряте бързо на всяко едно запитване, а също така и да бъдете коректни, за да можете да завоювате доверието на вашите бъдеще клиенти и да правите добри продажби.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!