≡ Menu

Как поръчах нови кухненски мебели за дома ми

Дълго време се колебаех дали да купя кухненско обзавеждане от магазина за мебели или да си взема кухня по поръчка от някоя фирма. В крайна сметка избрах втория вариант и започнах собствено проучване към кого да се обърна. В интернет пространството намерих много оферти и ми се наложи да избирам една от тях.

В крайна сметка попаднах на фирма, които предлагат кухненски мебели от ПДЧ, МДФ и масив. Избрах именно тях, тъй като ми допаднаха цените и краткия срок на изпълнение. Фирмата ми предложи вносно и българско обзавеждане за кухни, от което нямаше как да остана недоволен.

Преимуществото на кухните по поръчка пред готовите такива е, че при първите се вземат точните размери на помещението и по този начин всички шкафове, рафтове и прочие пасват по един отличен начин. Не така стои въпрос при готовите варианти, тъй като при тях има възможност да излязат несъразмерни.

Друг плюс на поръчковите мебели за кухнята е опцията вие да кажете как точно си ги представяте, каква да бъде височината им, какви да са цветовете и други важни неща. Прави се специален проект, при който се взимат предвид вашите конкретни претенции и изисквания. Целта е да останете доволни от крайния резултат и това, което ще ви бъде предложено.

Всички ние сме наясно, че именно кухненското помещение е едно от най-използваните в дадено жилище. Там хората готвят, хапват, събират се с приятели, пият кафе и се веселят. Главната идея на една кухня, е да има достатъчно пространство и да ви предразполага към комфорт. Ако тези два фактора са налице значи сте направили правилната поръчка.

В обобщение

Искам да ви посъветвам да не търсите най-евтините мебели на пазара, защото последните са некачествени и подлежат на деформации с времето. Инвестирайте по-голяма сума пари във вашата кухня, за да й се наслаждавате продължително време. Не забравяйте да изискате гаранция от производителите на кухненско обзавеждане, понеже това е от изключително голяма важност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!