≡ Menu

Кои са най-добрите летни дамски парфюми?

Летните парфюми се различават от тези през останалите сезони със своята свежест и лек аромат. Много от по-известните марки парфюми изкарват на пазара продукти предназначени специално за летните месеци. По време на лятото топлината и влагата засилват всеки един аромат, затова трябва много внимателно да избирате продуктите, които мислите да си закупите. Лятото е идеалния сезон да заложите на плодовите и растителните аромати. Тежките ориенталски аромати не са за предпочитане през топлите месеци те са най-подходящи за зимата. В настоящата статия ще ви запознаем с най-популярните летни дамски парфюми:

Burberry Summer – това е един от най-добрите летни дамски аромати и определено няма да ви разочарова. Съдържа аромати на момина сълза, нар, роза, фрезия, сандалово дърво и зелени листа, които дават дълбочина на този парфюм и той продължава да ухае за много дълго време.

Jo Malone Assam & Grapefruit – това е друг много популярен летен аромат с много ухания на цитрусови плодове. Други аромати които съдържа този уникален парфюм са грейпфрут, черен чай, роза, бадеми, пачули и мускус. Всичко това го прави неповторим и незаменим за много жени.

Benefit Garden of Good & Eva – ако сте отегчени от сивото ежедневие и искате да се пренесете на някой средиземноморски плаж можете да го направите поне в мислите си, като използвате този уникално свеж парфюм. Този цветен цитрусов парфюм може мигновено да ви накара да забравите за напрежението на ежедневието. Съдържа аромати на диня, жасмин, круша, виолетови листа, роза, фрезия, сандалово дърво, мускус и кедър.

Hermes Un Jardin Sur Le Nil – това е летен аромат който всяка жена трябва да има в нощното си шкафче. Парфюма е със свежи плодови аромати и съдържа грейпфрут, лотосов цвят, зелено манго, рафия, тамян и яворово дърво. Тази комбинация от аромати придава дълбочина на парфюма и след като се напръскате с него ви гарантира свежест през целия ден. Този парфюм е предпочитания избор на много жени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!