≡ Menu

Модерни блиндирани врати

Вратите могат да донесат характер и стил във всеки дом. Те са първите неща, което се вижда, преди да се влезе в жилището, така че е естествено да искате да правят добро впечатление. Тенденциите при вратите се движат малко по-бавно в сравнение с тенденциите в модната индустрия, но всяка година стават популярни определени цветове и модели. Ето как да се сдобие вашия дом с най-модерната входна визия:

Разноцветни блиндирани врати

Тези врати стават все по-популярни и се очаква да станат още повече, благодарение на техния красив дизайн. Извличането на максимума от интериора и екстериора не само прави стаята да изглежда по-ярка и по-просторна, но и оказва положително влияние върху настроението. Голям принос за тази тенденция през последните няколко години имат и добрите изолационни качества на тези блиндирани врати, както и използването на материали, които осигуряват защита срещу пожар.

Огромни врати

Колкото по-голяма вратата, толкова по-добре – големите врати са сред няколко варианта на дизайн, които привличат много внимание напоследък. Врати с допълнителна ширина или височина стават все по-голяма тенденция за декорация на архитектурата. Това е особено ефективно в старите къщи с високи тавани. Ако вашата цел е да се постигне драматичен вид и впечатляваща фокусна точка за вашия дом, големите врати са идеални за вас.

Уникални врати

Уникалните врати са една от най-големите развиващи се тенденции. Използването на красиви и уникални блиндирани врати е фантастичен начин да се придаде допълнителен характер на вашия дом. Трансформирането на вашия интериор е всичко, което е необходимо за създаването на собствен стил в дома и няма причина, поради която това да не може да се направи с блиндираните врати.

Цветови тенденции

Когато става въпрос за цветови тенденции, 2016 е година, която позволява да се откроят и да изразят индивидуалност и стил с ярки цветове, като например: лилаво, зелено, жълто или синьо. Любителите на класическите бели врати не трябва да се притесняват, тъй като бялото е най-модерния цвят през 2016 г.

Надяваме се, че сте вдъхновени от новите тенденции за блиндираните вратите. Ако искате да освежите външния вид на вашия дом с нова врата, сега можете да откриете почти всякакъв размер и дизайн, за който можете да се сетите. От дизайнерски врати до традиционните модели, никога не е имало толкова много възможности, за да създадете дома на мечтите си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!