≡ Menu

Най-добрите парфюми и козметика за млади жени

Всяка жена независимо от своята възраст иска да бъде красива и желана. Жените обичат да бъдат забелязвани и оценявани по достойнство. Най-често за да се разкрасят и да подчертаят хубавите черти на лицето си те използват козметика. За да бъде обаче образа на една дама завършен тя трябва да съчетае козметиката с подходящи парфюми. В зависимост от възрастовата граница има определени парфюми които са подходящи за по-млади и по-зрели жени. В настоящата статия ще ви запознаем с най-популярните парфюми за млади жени.

Touch of Pink на Lacoste – определено това е един от най-добрите парфюми за жени. Той е с много свеж аромат с нотки на жасмин, портокал, кардамон, кориандър, моркови, сандалово дърво и ванилия. Всички тези съставки правят една чудесна комбинация. Всяка жена, която носи този парфюм определено ще се чувства свежа и ентусиазирана.

Light Blue на Dolce&Gabbana – той представлява точно това, което подсказва и името му. Свеж и приятен аромат с нотки на лимон, зeлена ябълка, кехлибар, мускус, жасмин, бяла роза и други цитрусови аромати. Ако искате да покажете на някоя млада дама колко много тя означава за вас, то този парфюм би бил перфектния подарък.

Coco Mademoiselle на Chanel – ако си мислите, че Chanel предлага парфюми главно за зрели жени на средна възраст грешите. Те имат достатъчно богат продуктов асортимент, който да предложат и на по-младото поколение. Този невероятен парфюм съдържа освежаващи аромати на портокал, мандарина, италиански жасмин, пачули и други такива екзотични аромати. Той е перфектният подарък млади дами.

Be Delicios на DKNY – това е един от онези аромати, които жените използват, когато искат да омаят някой мъж. Този парфюм е с горещи и секси ухания, като карат мъжете да полудяват. Представлява смесица от цветни и плодови аромати, като: ябълка, рози, теменужки, кехлибар, лилия, сандалово дърво и други подобни съставки. Неустоимият му аромат го прави един от най-предпочитаните парфюми сред дамите особено в големите космополитни градове.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!