≡ Menu

Най-добрия ламинат за дома

Купили сте си ново жилище и веднага започвате ремонтите, като едно от най-значимите неща, които трябва да направите е ремонта и поставянето на нов под. Това важи и за жилища, в които отдавна не е правен ремонт и подът е остарял и тотално амортизиран.

На практика подът е едно от наистина важните неща за удобството на дома ни и добре трябва да помислим преди да предприемем някаква крачка. Вариантите за подова настилка са много, но не всички са така рационални и за това е добре да послушате съветите на специалистите, които днес препоръчват поставянето на паркет, като най-добрия избор за качествен и дълготраен под. Оказва се, че именно паркетът Classen Alst. Dresden 29875 Пиринейски дъб светъли е най-добрата подова настилка, не само защото е уникално красив и с голямо разнообразие от шарки, но и защото изолира много добре, внася неповторим уют в дома ви, издържа на времето и износването и може да се съчетае идеално с интериора на дома ви.

Интересно е да знаете, че в момента едни от най-търсените видове паркет са Дъб Каберне совиньон, като тук идва и въпроса какъв точно паркет да изберете. Добър избор е и ламинирания паркет. Характерното за него е, че го има в два варианта – трипластови обикновен, като разликата в тях се корени в начина на почистване и скоростта му на износване.

Качествения избор на подова настилка ви гарантира, че дълги години ще се радвате на чист и уютен дом. Не препоръчваме на нашите клиенти да правят компромис с него, просто защото под се сменя един път на 5 – 10 години и дори повече! Отделете необходимото време за да направите трезва преценка на ситуацията и да решите кое е най-доброто решение за вашия апартамент. Разбира се трябва да вземете предвид и наличния бюджет, но при повече търсене ще намерите вариант който отговаря на бюджета и изискванията.

Тук обаче е добре да знаете едно от основните предимства на паркетите е, че дори и след като се надраскат и съсипят могат да се поправят като се изциклят и всичко се оправя за нула време. Уникално решение е и Масивен паркет 22мм Дъб Шардоне, който когато се лакира с лак на водна основа, който не мирише светва и променя изцяло визията на помещението в което се постави. Голямото разнообразие ви позволява да преобразите дома си по ваш вкус и да го направите уникален и забележителен.

Повечето хора които купуват паркет обосновават решението си с това, че е по-приятно да се стъпва върху дърво, отколкото примерно на камък (теракот и т.е.). Сигурно разбирате и вие щом сте се насочили към това решение. Ние ви разбираме и приветстваме. Един от страховете на хората е за поддръжката – какво ще стане ако се наводни помещението. Това наистина не е добре, но лака който е нанесен няколко пъти върху паркета го защитава от условията на които е подложен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!