≡ Menu

Основни модни тенденции

Насладете се на голямото разнообразие на дамски, мъжки и детски стоки на обновената страница на българския онлайн магазин „Яки Дрехи“ на електронната му страница. Ето основните тенденции, които покориха света.

1. Златен блясък. Няма спор, че облечени с дрехи със златни отблсъци няма ка да не ви удостоят с вниманието, което заслужавате. Изчистени силуети подчертават авторитетното присъствие на нюанса старо злато.

2. 3D пищност. Дизайнерите се инспирират пред творчеството на бродерията, без да бъде за сметка на лоялността им към блестящия отблясък. Разкошни и автентични в изработката си hand made апликации с мъниста, кристали, цветни камъни, пайети и дори елементи от огледала обвиват съблазнителните модели в съчетание с ефирни и прозрачни платове или напротив – твърди и строги материи.

3. Трикът на хамелеона. Преливащите оттенъци на разноцветни метали подчертават непостоянния характер на дамите, а многообразието от кройки – за възможността му да абсурбира светлината на големия град. От строгите костюми за офиса до официалните тоалети за вечерта – игрите с глазираните оттенъци на метала подсказва, че сте напреднали.

4. В целия си блясък. Коприна, атлаз и пайети – все още сме в сезона на заслепяващия блясък. Модерно изкуство, етнически и тропически десени, сияйни отблясъци и безупречна графика описват трендовете това лято. Порадвахме се на цветните фантазии, а през наближаващите студени месеци идва ред да се насладим и на доминираща елегантна сдържаност и минимализъм.

5. Играта на материите. Забравете за традициите такива, каквито ги познавахте. Забравете за обичайната употреба на материите и ги поставете там, където най-малко някой би очаквал. Ключовата дума за най-комфортния плат – денима това лято е разточителност. Ефирни тъкани от нови високотехнологични нишки се шият с дискретен сексапил на добре познатите ни дантела, шифон, коприна и тюл. Традиционната роля на ресните е да привличат интереса на околните при всяко ваше движение. Не по-малко атрактивна е и чисто естетическата им задача под формата на украшение, аксесоар или като част от декорациите по силуета.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!