≡ Menu

Поръчкова индустриална врата

Когато се заговори за бизнес и врати – на ум първо ни идва думата „безопасност”. Това е така и всеки собственик на бизнес ще го потвърди. Безопасност има два аспекта и в тази статия ще говорим за отнасящия се до безопасност на служителите и за опасността от външни лица. За индустриалните врати е задължение да осигуряват условия които са безопасни за многото работещи служители там.

Под безопасност също се разбира и мерки срещу осъществяване на грабежи и т.н. Вратите които комбинират всички тези възможности са най-ценни за всеки един бизнес. Може да кажем, че най-търсените индустриални врати са именно тези които гарантират сигурност, удобство и функционалност.

Като препоръка за индустриална врата която би трябвало да ви гарантира сигурност от най-високо ниво, може да ви предложим ролетни врати. Изключително сигурна бариера пред лицата дръзнали да посегнат върху вашето имущество. Ролетните типове врати гарантират високо ниво на защитна с аксесоари и заради възможността да се отварят по начин избран от вас – ръчно, с дистанционно или контролен пулт.

Инвестицията в индустриална врата е особено ползотворна, защото може да ви спести много по-големи разходи. Дори бихме казали, че от входната врата зависи (почти) всичко. Затова, молим ви, не правете компромис със сигурността на вашите служители и тази на стоката в производствените помещения.

Алуминиевите индустриални врати са много леки и затова много фирми избират именно тях. Въпреки, че са по-малки на тегло, те са много здрави и не бива да се твърди, че устойчивостта им е за сметка на малкото тегло или обратното. Вратите покрити със специален защитен слой срещу високи температури, корозия и други са също много търсени и избирани. Поддръжката на тези типове врати е съвсем минимална. Тя се изразява в редовното смазване и поддържане на нейната цялост.

Преди години индустриалните врати бяха доста грозна гледка, днес със сигурност не е така. Имате възможност да изберете индустриална врата която да съвпада изцяло с другата част на сградата. Решенията са наистина много и няма да останете недоволни от възможностите.

Индустриалните врати често са с много големи размери. С техния размер се увеличава и теглото им. Именно по тази причина има решения за монтирането на двигател Те спомагат за по-лесното отваряне и затваряне, защото ако е много тежка – ръчната дейност може да се окаже недостатъчна. Както казахме вече, има и алуминиеви врат. Трудно биват отваряни и затваряни ръчно, но пък цената им е по-висока и не всяка фирма може да си я позволи. Дали ще монтирате ел. Двигател и на нея, е изцяло от ваше решение като сте взели предвид останалите фактори.

Монтирането на качествени рампи може да спомогне за по-добрата организация по товарене и разтоварване на стоки. Щом става дума за голям обем и то ежедневно, инсталирането на рампи е задължително. Консултацията с нашите специалисти ще ви помогне много.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!