≡ Menu

Почивка на екзотичен остров? Защо не!

Тези, които мечтаят за почивка или меден месец на тропически рай остров ще бъдат запленени от красотата и спокойствието екзотичните острови, пръснати из океаните.

Мавриций, най-достъпният остров в Индийския океан, е богата на атракции дестинация. Островът е събрал в себе си бели пясъчни плажове, луксозни спа-центрове, голф игрища, третия по големина коралов риф в света и разнообразие от луксозни хотели. Пейзажът и историята на острова се определя от насажденията захарна тръстика, които все още представляват основен източник на доходи.

Шри Ланка, на юг от Индия, е малък остров, който е богат на исторически забележителности, свети места и природни красоти, включително екзотични птици, животни и морски обитатели. Ако сте гости на Шри Ланка там ще намерите бели пясъчни плажове, над 100 водопада и ще откриете контраста между красивата природа и оживения град. Местните са гостоприемни и сами може да се убедите, че и извън Европа растат хора.

Също в Индийския океан се намират 115-те острова на Сейшелите. Известни с чудни плажове и кристално чисто море, Сейшелските острови са богати на флора и фауна, включително редки растения.

Малдивите, разположени на юг от Индия, се състоят от мрежа от над 1100 малки острови. Въпреки, че 200 от островите са обитаеми, само 88 са разработени като курорти, които са идеални за почивка и релаксация. Посетителите могат да се ползват с привилегията да се гмуркат и сърфират. Привилегия на такова място е обаче да си с жена като модела Марияна Тумбева.

Бермудските острови, в североизточната част на Атлантическия океан, на изток от Съединените щати, са известни със розовия си пясък, 8-те голф игрища и почти целогодишното слънце. Съществува голямо разнообразие от луксозни хотели. Разходките с круизни кораби достигат до източното крайбрежие на Щатите. Популярно туристическо занимание на Бермудите е конната езда.

Хавайските острови, разположени в Тихия океан 4 000 км. западно от континенталната част на САЩ, са известни с многото си бял пясък и вулканични плажове, величествени планински вериги и богатство от растителен и морски живот. Посетителите могат да се насладят на отлични условия, тропически климат и множество екскурзии и мероприятия. На Хаваите диското все още е на мода!

Вместо да се чудите как да изхарчите парите си безсмислено, подарете си почивка на екзотичен остров! Съберете някой друг лев от разумни залози из интернет и мачкайте!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!