≡ Menu

По дома ще ги познаете

Всеки човек е различен, има свой навици и предпочитания. Рядко на днешно време се случва да стигнем до дома на някой, за да видим как го е уредил и все пак от обзавеждането му, можем да научим много за този човек. Тук може да научите за всичко свързано с подовата настилка, да изберете и да съчетаете мебели, интериор, обзавеждане с най-нови модни тенденции.

Предлагаме ви още няколко стъпки в съвременното аранжиране на домашната среда: Мебелите са основна и движеща сила в изграждане интериора на едни дом. Те показват характера, предпочитанията, навиците и всичко за притежателя му. Мебелите могат да внесат лукса, модернизма, хармонията и стила на всеки дом. По това какви мебели избираме за жилището си можем да определим и какви всъщност сме дълбоко в себе си.

Така например хората, който залагат на класически стил и тежък интериор избират мотиви със сериозни цветове като черно, бяло и неутрални нюанси. Това показва, че такива домакини са хора с положение, класа и изградено име сред обществото. Те държат дома им да е в сериозни и изискани мебели, стени и паркет, които да навяват истинския лукс.

Хората, които подбират обзавеждане и паркети в свежи, пъстри и ярки цветове са харизматични, обичат природата, живота и позитивизма. При тях комбинацията на мебели е в по-разчупени стилове и много настроения от аранжирането на цветовете. В този тип хора и домове живее винаги децата и невинна натура.

За творческите натури мебели и ламинати в най-разчупени форми е типичен завършек на обстановката. Това е и креативната нагласа за дома и притежателя. За тях е типично всяко помещение да е в различен стил и мотиви. Този тип хора обичат да експериментират и да опитват нестандартните неща.

Има още един стил обзавеждане и създаване на интериора и той съчетава в себе си ренесансовите нотки. Те са често срещани при домакините, който обичат отминалите времена и се интересуват от различни народности.

Много от мебели и предложенията за подови настилки в дома зависят и определят финансовото положение на хората, но все пак има различния, както в качеството на мебелите, така и в материалите им, а всеки може да изгради желания дом по свои образ и подобие стига да има желание.

Мебелите в дома са онова нещо, което внася уюта и индивидуалността на всяко от помещенията. Към тях като добавим приятното усещане в преливащ се ламинат на пода, стени и таван, с красиво оформените щори, полюлей, декорации, всичко придобива съвсем друго измерение.

Различните типове модели от мебели тежък масив идеално си партнират с паркет от масив. Това създава ефекта на истинския дом.

Добър вариант е да проверите всички възможни варианти предлагани на пазара. Интересни предложения на добри цени може да получите и от приятно направеното дизайнерско оформление, а с това да добиете представа за това колко дълго биха ни служили мебелите, наред с това и грижите, които ще изискват по поддръжката.

Не забравяйте домът е мястото, където прекарваме най-скъпите с мигове със семейство и любими хора, затова и добре аранжираният дом може да говори много, както за нас самите, така и за привичките, предпочитанията и дори характера ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!