≡ Menu

Предложи статия

Моля запознайте се добре с текста! Ние поддържаме следните директории за статии statiiki.com PR1, razkazi.info PR4, myseoblog.org PR4, statii.info, warminaz.com PR2, аквичоп.com PR2 всички наши директории за статии са отворени за публикуване на качествени статии. Преди да предложи статия е важно да се запознаете с Условията за ползване, и Допълнение към правилата за ползване, които важат за всички наши директории за статии без изключение.

Прочетох и приемам условията. Искам да напиша статия.

Кратко въведение към основните правила за публикуване в нашите директории за статии:

  1. На 300 думи 1 тематична връзка или споменаване (под споменаване се има предвид например споменаване на домейн като statiiki.com, което дори да не е линк се брой за линк) на всеки следващи 150 думи може да поставите още една тематична връзки или споменаване към качествени сайтове, които най-добре е да са на различно IP.

Във всяка статия може да се поставят връзки спрямо броя на думите в самата статия, които както споменахме по-горе трябва да са към страници на различни IP адреси за по-добра оптимизация на вашият сайт. Връзките е най-добре да имат атрибут за отваряне в нов прозорец – target=”_blank”, тази функция можете да използвате с опцията от менюто за добавяне на линк – Open link in a new window/tab.

Страниците да са качествени и свързани с тематиката на статията, а анкор текста да отговаря на съдържанието на дадената страница. Качеството на страниците се определя по наша преценка, например не се приемат връзки към недовършени страници, страници с неработещи елементи, нискокачествени сайтове от тип сателит, страници на тематики от сорта на хазарт, съдържание за възрастни и т.н.

  1. Статията да е уникална, полезна, на книжовен български език, добре форматирана, с дължина от поне 300 думи, на прилична тематика.

Всяка статия е нужно да бъде уникална и да не бъде публикувана в друг сайт. Уникалността се определя с инструмента Advego Plagiatus, като статиите трябва да са 100% уникални и да не губят своята четимост и полезност.

Статията е нужно да съдържа добро количество полезна информация, а не само общи приказки и повърхностна информация. Избягвайте правописните и смисловите грешки. Имайте пред вид, че при наличието на грешки статията може да бъде отхвърлена.

Форматирайте статията добре. Използвайте параграфи и когато е възможно подзаглавия. Това увеличава нейната нагледност и четимост и подобрява потребителският интерес.

Дължината е нужно да бъде над 300 думи. Но дори и да е двойно по-дълга, по-важно е да има смислена и полезна информация.

Забранени са някои тематики, като например хазарт, съдържание за възрастни и други, които преценим, че не желаем да публикуваме. Без цинизми, лош морал, нарушаване на или подтикване към нарушаване на авторски права или закона на нашата държава.

  1. Смислено заглавие, добре описващо статията

Заглавието на статията е нужно добре да описва статията и от него да се разбира каква е основната и идея и цел.

С вашата регистрация в сайта и предлагане на статия за публикуване, вие декларирате че сте се запознали и се съгласявате с условията на директориите за статии, и че статията, която изпращате, е уникална и при нейното публикуване няма да бъдат нарушени ничии авторски права.

Имайте предвид че това е една малка въвеждаща част от условията за ползване, моля запознайте се добре с пълните условия на нашите директории за статии.

error: Content is protected !!