≡ Menu

Редовни упражнения и професионална козметика – ключ към красотата

Искате ли да сте още по-красиви от сега? Не, не ми отговаряйте, отговорът ви е: „Да, разбира се?“ Затова ще ви дам няколко съвета, които ще ви помогнат да повишите самочувствието си и да изглеждате по-привлекателни. Сигурен съм, че много от тях наистина ще ви бъдат полезни и ще ви научат на нещо ново.

Първото нещо, което трябва да запомните е да не се страхувате да правите промени и особено при грима. Когато видите, че цветовете които досега сте използвали не съответстват на цвета на кожата ви не оставяйте нещата така, а направете промяна. Трябва да знаете, че цветът на кожата се променя през различните сезони, а също така промени могат да настъпят от начина ви на живот и от много други фактори. Тенът може да стане по-светъл или по-тъмен, а също така може да се промени и цветът на косата ви. Затова винаги избирайте правилните цветове гримове, които да съответстват на цялостната ви визия.

Не забравяйте основното правило – по-малкото винаги е по-добре. Когато става въпрос за красота, този съвет винаги е най-точният. Прилагайте вашата професионална козметика в малки количества, те са напълно достатъчни за да ви осигурят гладка и блестяща кожа без недостатъци. Изберете си прическа, която е най-близка до естественият вид на косата ви, като така няма я да натоварвате и изтощавате. Резултатът ще бъде смесица от шик, елегантност и хармония.

Стремежът към красота не трябва да бъде стресиращ за вас. Може би сте забелязали нещо много интересно – мъжете се впечатляват от жените, които изглеждат естествени, а колкото по-изкуствено изглежда една жена, толкова е по-отблъскваща. Мъжете не си падат по вулгарната красота, а напротив; много от жените живеят в пълна заблуда и винаги са претрупани с грим и използват огромни количества козметика за лице, което е напълно излишно.

Още няколко съвета за естествена красота:

Ходете изправени. Дръжте главата си изправена и раменете назад. Добрата поза при ходене не само позволява на енергията да преминава по-добре през тялото, но и така изглеждате по-слаби.

Поддържайте тонуса на тялото си с редовни упражнения, но такива които само топят излишните мазнини, а не трупат мускулна маса. Все пак не искате да се превърнете в мъж, нали?

За да се предпазите от тъмни кръгове под очите се опитайте да спите с по-висока възглавница.

Бъдете позитивни за да изгледате щастливи. Ако сте постоянно ядосани и мразите всичко живо, тогава ще си причините появата на бръчки много по-рано от хората с положително мислене.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!