≡ Menu

СЕО за сайтове на английски език

Да имаш уеб сайт, които работи 24/7 за твоят успех е един от най-важните фактори за всеки бизнес. Интернет дава възможност на много български фирми да присъстват на глобалния пазар и да предлагат своите услуги пред по-широк кръг от хора. За да направите това е нужно да имате уеб сайт на английски език. Това е почти задължително за всяка фирма, която има претенции към световните пазари.

Проблемът е, че изработката на уеб сайт на английски език изобщо не е единствената стъпка, която трябва да предприемете. Оптимизацията на вашият уеб сайт е също много важен фактор за успех. Ето и някой стъпки, които трябва да предприемете за да популяризирате уеб сайта си и постигнете по-добри позиции в търсачките.

1. Изпращане на прес съобщения (Press Releases)

Има много уеб сайтове, които предлагат подобни услуги. Някой от лидерите в бранша са наистина полезни и носят добри връзки към вашият уеб сайт. Както всички знаем, връзките са един от най-важните фактори за класиране в търсачките. Без тях просто не можете да се надявате на добро класиране.

2. Рекламно видео

Рекламата е също фактор от голямо значение при оптимизацията. Има много уеб сайтове като Youtube или Vbox7, които ще ви позволят да качите вашето рекламно видео.

3. Приятелски връзки и постове.

Размяната на връзки не е особено препоръчителна, но можете да намерите блогове и уеб сайтове, които с удоволствие ще публикуват вашата статия със връзка към вас. Един от тези сайтове е точно този, които четете сега. 🙂

4. Социални мрежи.

Използвайте Facebook, Twitter и Google+ за да рекламирате вашият уеб сайт. Не се натрапвайте, просто направете страници и публикувайте полезна информация във вашата сфера. Хората, които се интересуват от нея ще ви намерят рано или късно.

Качествения уеб дизайн също стои като важен фактор за доброто класиране в търсачките. Постарайте се да имате добър, изчистен дизайн. Някой елементи като: форма за контакти, карта и “за нас” са много важен фактор на доверие, като за търсачките, така и за потребителите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!