≡ Menu

Скъпо ли е лечението със зъбни импланти?

Лечението със зъбни импланти и въобще всички стоматологични процедури са скъпи, но за сметка на това са една добра инвестиция в нашето здраве и усмивка. Модерната дентална имплантология бележи голям напредък и днес вие може да получите изкуствени зъби, с които да се храните нормално и да блестите с очарование.

С поставянето на зъбен имплант вие получавате чисто нов зъб, там където той липсва. Базалните импланти например са подходящ вариант за пациенти с пълна или частична липса на зъби. При тях не е необходимо да чакате заздравяване на раната при изваден зъб и се интегрират лесно в най-твърдата кортикална кост.

Зъбите заболяват от кариеси, пародонтози и прочие, като поради тази причина се налага слагането на импланти, частични или цели протези. В случай, че искате да разберете актуалните зъбни импланти цени вижте сайта ни.

Смятаме, че усмивката е едно от най-важните неща за човека, и когато тя липсва не е приятно нито за вас, нито за околните.Базалните зъбни импланти се закотвят в най-здравата кост и могат да бъдат приложени дори при наличието на пародонтално заболяване. Операцията по поставяне е безболезнена и се извършва посредством поставяне на местна упойка, за да бъдете напълно спокойни.

Стъпките, които трябва да направите е да посетите Център по базална имплантология за консултация и ако се решите на тази стъпка до три дни вие ще имате чисто нови зъби. Каква по-добра новина от това, че най-сетне можете да се нахраните сито и да се усмихнете на любимия човек.

В обобщение

Според запознати успеваемостта при интегриране на базални зъбни импланти е 95%, което говори само добро за този вид стоматологична интервенция. Те заменят сложните и дълготрайни дентални процедури и се ползват с добро име, както в България, така и на други точки по света. На горе посочения уебсайт, ще получите още информация от специализиран източник.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!