≡ Menu

Стилно кухненско обзавеждане

Лъскавата или матова повърхност на електроуредите в модерната кухня подхожда на подходящо съвременно кухненско обзавеждане. Не е особено подходящо съчетаването на тези “футуристични” предмети с неподходящи кухненски шкафове било те и старинни. Да си в крак с модата призовава за повече труд и средства, по-трудно приложимо е, когато говорим за съчетание на съвременните кухненски оборудване и обзавеждане.

В качеството си на потребители е възможно да получите разнообразие от по-тривиалните предложения в типичните компании за кухненско обзавеждане, но е възможно да откриете дизайн, който да ви подхожда. А за какво точно говорим?

Лъскавите и модулни плотове, обуславящи изключително съвременния дизайн на кухнята. Шкафовете са бляскави и по тази причина цялата повърхност на мебелите трябва да допълва дизайна. Що се отнася до масите, забравете тромавите мебели. Търсете нещо, което изглежда ефирно, красиви и елегантни. Много от вас биха избрали стъклени маси, които допълнително внасят усещането за пространство в кухнята. Обърнете специално внимание на основата на масата, ако предпочетете такава със стъклен плот, поради факта че това определя вида не само на масата, а и на останалото кухненско обзавеждане и на кухнята като цяло.

Столовете са също от значение, дори от много голямо значение, ако се избере маса със стъклена повърхност. Тапицираните столове са много красиви и комфортни за седене, но имайте предвид, че са по-трудни за поддържане, особено след няколкократна употреба. Тапицерията потъмнява и ако са светли са лесни за цапане. Недостатък, от който няма лесно да се отървете и много ще ви дразни в иначе перфектната кухня.

Замислете се за изграждането на „остров” посредата на кухнята. Това създава цел за окото и разширява пространството за работа значително. При условие, че създавате проект на кухня от нулата, замислете се за разполагане на уредите и мивката по средата на кухнята. Това е различно от разположенията с които сме свикнали, при които обикновено печката е разположена покрай стените. Кухненското обзавеждане с „островен” дизайн е и много практично, тъй като позволява на домакинята да има изглед към помещението, а не към стената под ширма.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!