≡ Menu

Стъклени врати

Вие сте новатор? Обичате да сте различен и да привличате вниманието на близки и познати, които посещават Вашия дом? Ето няколко полезни идеи за това.

Всеки има индивидуален в стил, в желанията и предпочитанията си, към това как да изглежда дом или офиса му. Сега има решение, което е много практично и оригинално, като визитка на вас самите и доказващо това, че вие сте интересна и атрактивна личност.

Красивите стъклени врати са нещо ново, което навлиза с пълна сила на пазара днес. Дизайна им е интересен, различен, което позволява да разчупите сивото ежедневие и еднообразие около себе си.

Красотата, стилът и уникалният вид на тези врати, карат всеки един да се чувства специален и доволен, от направения избор на врата.

Приложението им е много практично, защото дават свобода на това да развинтите фантазията си, как да изглежда жилището ви.

Стъклото, от което е изработено крилото на врата, е закалено с дебелина 8мм. или 10мм., шумоизолирано и непрозрачно, като в същото време е интересно, закачливо и забавно, с изрисуваните детайли върху него с пясъкоструйно фолио или цветно ръчно нарисувани картини. Механизмите към тези врати ни дават свобода и гъвкавост, от която всеки се нуждае, както в жилището, така и на работното си място. Крилото чудесно се съчетава с дървена каса или може да бъде монтирано с плъзгащ се механизъм, за да не заема много място.

Развихрете фантазията и въображението си! Задоволете всеки свой каприз, относно това, каква визия да има вашият дом или офис, защото сега има много варианти за това. Вратите са много важен детайл от изграждането на стила в дома ви, затова отворете „вратите на вашето съзнание”, за да създадете идеална атмосфера около себе си. Нека домът ви носи чертите и качествата на вашата същност и душевна красота, а може би и това, до колко сте уникални като хора, търсещи новото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!