≡ Menu

Съкратиха те от работа? Време е да отвориш онлайн магазин

Проучвания сочат, че във времена на финансова криза, когато има масово съкращения и уволнения, голям процент от хората се преориентират не към търсенето на нова работа, а към започването на собствен бизнес с онлайн магазин. Предимствата на тази обещаваща възможност са много, а финансовият риск е пренебрежимо нисък – на това най-вероятно се дължи широката популярност на онлайн магазините напоследък. Разбира се, нормално е да изникват въпроси от сорта на “Никога не съм се занимавал с това, дали ще се справя?”.

Много хора се подценяват и пропускат големи възможности, защото не са достатъчно. Не бъдете от тях. Причините да се заемете с перспективна възможност като онлайн магазин са много, но най-важните от тях се изразяват в следните предимства:

– не плащате наем, сметки за парно, ток, вода и други подобни.

– не плащате заплати на голям персонал.

– не се ограничавате в работно време от 8 до 5; работите, когато имате време.

– имате достъп до значително повече потребители от всеки край на земното кълбо.

– дигиталният маркетинг и социалните мрежи работят за вас.

За да се възползвате от тези възможности, ще са нужни усилия от ваша страна. Теси усилия ще се иразяват най-често в:

– правена на продуктови снимки и качването им в онлайн магазина.

– писане на оригинални продуктови описания

– отделяне на 1 час дневно за обработка на направените през деононощието поръчки/

– промотиране на новите продукти в социланите мрежи, за да може колко е възможно повече хора да разберат за тях и евентуално да ги поръчат, а вие да спечелите.

Разбира се тези отговорности могат да бъдат разделени между вашите близки и роднини – всичко зависи от вашите умения и време. Ако се чудите към кого да се обърнете за изработка на онлайн магазин и колко ще ви струва, то отговорът на този въпрос е: малко. Вече не е нужно да плащате луди пари на дизайнери и програмисти, за да ви направят сайт. Можете да обърнете към готова платформа за онлайн магазин, която ще ви свърши работа на много по-ниска цена, която едва ли ще надвишава месечните ви разходи за цигари. 🙂 Всичко е във ваши ръце!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!