≡ Menu

Успешно попълване на бръчки и антицелулитни апарати за борба с целулита

Попълване на бръчки се налага на 100% от населението на Земята. Няма човек, който да не старее и съответно да му се появят бръчки. Бръчките се опитваме да редуцираме с кремове за лице и шия – на база природни съставки, на база колаген или хиалуронова киселина. Използваме иновативни технологични методи, като лазерните в естетиката и козметиката. Прибягваме до естетичната хирургия и дермалните филъри за оформяне и изглаждане на лицето. Всичко това, къде супер ефективно, къде по-малко е процес по подмладяване, което така ни е нужно, за да останем млади още малко време. Сред процедурите по разкрасяване, се налага и премахването на целулита. Това днес, може да става с иновативните антицелулитни апарати и тяхното използване. Целулита е проблем номер едно при много жени и често пъти не е свързан с наднорменото тегло, а просто с болестно състояние – което е всъщност. Затова бръчките и целулита са основните врагове на дамите и те всячески се опитват да ги преборят.

Попълване на бръчки – как да го направим най-ефективно за дълъг период от време?

Защо кожата ни се сбръчква? Да, остаряваме, но какво се случва с кожните клетки? Според специалистите основните виновници за появата на бръчките по лицето, са липсата на колаген, хиалуронова киселина и еластин. Докато сме млади (около до 20 години, дори и да ви е странно!), производството на колаген и хиалуронова киселина в кожните клетки от фибробластите е максимално. Така кожата постоянно се регенерира по естествен път, но след 20 годишна възраст драстично нивата на производство, на тези важни кожни съставки спадат. Как да компенсираме липсите най-добре? Реално погледнато кремовете за лице против бръчки са качествени, да но проникват ли достатъчно дълбоко, за да подхранят кожата и най-вече да подмладят функциите на клетките? Не категорично. Човешката кожа си има специфична пропускателна функция. Така ни предпазва от инфекции, затова и крема в голямата си част поставен на кожата на лицето или шията отива на вятъра.

Попълването на бръчки днес, което е максимално ефективно се прави с дермални филъри. Можем да изберем филър с колагенов произход или такъв на база хиалуронова киселина. За разлика от колагеновите био стимулатори, хиалуроновите филъри са перфектни са придаване на обем. Това в проблемни зони, като контура около устните или за оформянето на скули, е много важно. И все пак попълване на бръчки се постига удачно и чрез био стимулаторите на Еланс, както и с хиалуроновите дермални филъри на Перфекта. И в двата случая подкожните клетки са стимулирани, увисналата кожа попълнена и изгладена, а лицето отново сияещо и красиво оформено с меките си черти.

Антицелулитни апарати за борба с нежеланата портокалова кожа

Защо имаме целулит е въпроса на много жени? В интерес на истината това състояние е болестно и може да се дължи на наследствена обремененост, на особености в нервната, вегетативна и лимфна система на жената или пък на заседналия начин на живот, вредното хранене, вредни навици, като пушене, пиене и подлагане на постоянен стрес. Каквото и да е причинило целулит а, факт е че при него имаме задържане на течности в местата, където се образува. Освен това с оглед на недобрата кръвна циркулация, свободните радикали ударно се натрупват на определени места, като бедрата и седалището. В следствие, отговорът на организма ни е натрупване на подкожна мастна тъкан с дисфункции, както и разтегнати еластични връзки. За да се справим с проблемните целулитни зони, можем да прибегнем до лечение с антицелулитни апарати. Това включва използването на естетичен лазер, както и на иновативни вкарани подкожно препарати, като Алидия.

Лазера има функцията да разбие мастните твърди натрупвания, като същевременно стимулира доброто кръвообращение и функции на подкожната съединителна тъкан. Определени по честота и дължина инфрачервени лъчи, действат на кожните клетки стимулирайки ги. Така за курс от няколко терапии проблемната портокалова кожа е значително подобрена и  загладена, за да си върнете самочувствието отново. Иновативните препарати, като Алидия се инжектират дълбоко под кожата, с помощта на методи подобни на дълбоката мезотерапия. Комбинирано с отвеждащият навън от кожата, мастни натрупвания препарат Aqualyx, Алидия разбива целулита за няколко курса на терапия и е нужно всяка година да се подлагате на превантивни терапии, защото целулита е хроничен и не лекуван се появява отново.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!