≡ Menu

Цветен хороскоп за всеки

Знаете ли, че на всяка рождена дата съответства определено цвете? Ето един съкратен списък с всички цветя, които закрилят своите хора, и ако сте решили да избирате измежду многото цветни букети за своята любима, е добре първо да се информирате кое е цветето за нея.

Слънчогледа владее родените на дати 1, 10, 19, 28-ми. Тези хора са енергични и влиятелни. Много симпатични и увлекателни. Великодушни, както в любовта, така и в отношенията с приятелите. Подхождат си божур, синчец и орхидея.

Букети от божур ще подхождат на хората, родени на 2, 11, 20 и 29-ти. Това са верни и упорити хора, но се случва и да са вироглави. Много обичат материалното и се чувстват добре обградени с материални блага. Обичат силно и страстно, но често сменят партньорите. Подхождат си с божур, синчец, орхидея, мак, маргарита.

На 3, 12, 21 и 30 са родените под знака на грахулец още известен като ароматен грах. Това са често непостоянни и лекомислени хора, много любознателни, които се интересуват от всичко. Подхождат си с грахулец, мак, роза.

Романтичен и сладък букет от синчец подарете на вашата дама, ако е родена на 4, 13, 22 или 31-ви. Това са директни и прями хора, никак няма да ви е скучно с тях. Верни до гроб, истински приятели.

Тези хора не обичат рисковете, но не умеят и да защитават своята гледна точка. Трудно изразяват чувствата си, но ако намерят човек добър и слушател, то са верни. Подхождат си със синчец, маргарита, божур, мак.

Красивите букети, в които има втъкана перуника са за хората, родени на 5, 14 и 23-ти. Това са динамични и много интелигентни хора, чистосърдечни до край. Много лесно се приспособяват към хората. Ако имате щастието да познавате такава жена, то знайте, че една доставка на букети от нейните цветя, ще я зарадват искрено. В хармония с всички цветя, но най си подхождат със слънчогледа и грахулеца.

Маковете са за хората, родени на 6, 15 и 24-ти. Невероятни хора, много фини и впечатлителни. Подхождат си с роза и грахулец. Красивата орхидея е закрилница на хората, родени на 7, 16 и 25-ти. Ако вашата дама е родена на една от тези дати, бързайте към магазините за цветя в нета и направете поръчка на красиви онлайн цветя, почти всеки от тях предлага на своите клиенти поръчка на екзотичното растение. Хората под този знак са винаги готови да помогнат с каквото могат. Подхождат си със слънчоглед, грахулец.

Маргаритките, родени на 8, 17 и 26-ти са крехки души, смели и много скромни. Те винаги ще се зарадват на нещо малко, но от сърце. Защитават каузата и идеята си до последно. Цветя, които им подхождат са синчец, божур, мак, слънчоглед.

И царицата на цветята – розата, закриля родените на датите 9, 18 и 27-ми. Така, че поръчайте някой от многото букети от най-различни рози, ако си имате работа с някоя висока, красива роза. Това са пламенни и смели хора. Справедливи и вечно защитаващи. Подхождат си с грахулец и мак.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!