≡ Menu

Цветовете на дамските блузи за есента и зимата

Дрехите винаги са били актуална тема за дамите. Поради тази причина смятаме за абсолютно необходимо да обърнем внимание на модните тенденции за предстоящите месеци. Става дума за различните модели дамски блузи с дълъг ръкав за сезон есен-зима 2014/2015 година.

Блузите с дълъг ръкав са задължителна част от гардероба ни през студените месеци. Но този път дизайнерите ни изненадват с разнообразие в дължините. Асиметрия се забелязва най-вече при дамските блузи, които са къси отпред и по-дълги отзад. Ръкавите за по-тънките дамски блузи, които са модерни през есента, все по-често са 3/4-ти. Именно блузите с 3/4 ръкави са чудесен избор както за ежедневието, така и за работния ден в офиса. Можете да ги съчетаете със сако, панталон или пола, но запомнете, че самата блуза трябва да бъде едноцветна без каквито и да било надписи или апликации.

Разбира се, дизайнерите ни предлагат и по-свежи модели блузи с дълъг ръкав през този сезон. Но те са отличен избор за разходка с приятели, тъй като надписите и апликациите обикновено не са подходящи за строга или официална обстановка.

Плетените блузи също заемат огромна част от дизайнерските ревюта за сезон есен-зима 2014/2015 година. Закопчаването също е асиметрично, но копчетата са в еднакъв цвят с цвета на самата блуза и не бива да се отличават от нея. Жилетките също са модерни, като те наподобяват ретро ски жилетки, каквито сме свикнали да виждаме в старите филми.

Нека да поговорим и за цветовете на самите блузи. Комбинацията между цветове е актуална. Такава, например, е комбинацията между черно и сиво, както и между черно и бяло. Земно зеленият цвят е изключително актуален както за блузите с дълъг ръкав, така и за панталоните, палтата и полите.

Блузите в цвят изумруд са чудесен избор през есенните и зимните месеци.

Дизайнерите ни показаха и кобалтово синият цвят, който е модерен за сезона. Цветът е наистина чудесен и до голяма степен напомня на кралско синьо, което го превръща в чудесен избор за тоалет и за ежедневни, и за официални събития. Пурпурният цвят също е сред актуалните предложения за дамския гардероб за есен-зима 2014/2015 година. Миналогодишният цвят горчица все още е актуален и можете да използвате старите си блузи и през предстоящите месеци.

Дамските блузи с дълъг ръкав са чудесно допълнение към гардероба на представителките на нежния пол. Те ни дават свободата да съчетаем блузата с различни цветове панталони или поли, като по този начин визията ни ще отговаря на модните тенденции за сезона.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!