≡ Menu

Цени на PVC дограмата в наши дни

Цената е от водещо значение при избора на PVC дограма и не само. Клиентите първо гледат колко струват профилите, а след това питат за тяхното качество и приложение. Разбира се, когато инвестираме пари в остъкляване на дома или офиса ни, не трябва да допускаме компромиси, защото от това зависи нашата пълноценна енергийна ефективност и визия на помещенията.

Препоръчваме на домакинствата и управителите на фирми да не се спират на най-евтината PVC дограма, тъй като тя няма да им гарантира желаното качество. Още повече, че освен самата дограма в общата цена попадат и изключително важните фактори, като доставка, монтаж и сериозност на търговеца. Както гласи една стара поговорка, всичко евтино, излиза по-скъпо.

По-скъпите предложения включват осигурен транспорт, повишено внимание при монтирането на профилите и стъклопакета, проверка на свършената работа и в някои случаи профилактични прегледи. По такъв начин изглеждат и офертите на фирмата ни, които са 10 години в бизнеса с алуминиеви или PVC профили. Обещаните срокове за слагане на дограмата се спазват стриктно и вие получавате завършена услуга.

По случаи кръглата годишнина фирмата ни предлага четири, пет и шесткамерни профили на KMG и Aluplast. В горе посочения сайт на фирмата, ще видите цените на актуалните предложения, за да изберете най-доброто според вашите конкретни изисквания. Отделно можете да поръчате външни и вътрешни щори, комарници и много други продукти.

Ако платите малко по-висока цена за PVC дограма, то със сигурност последната, ще покрие базата за издръжливост и гаранционния срок. Съвременните профили са устойчиви на влошени атмосферни условия, природни бедствия, прах и мръсотия. Освен това клиентите могат да изберат обков против взлом, тройни стъклопакети и още много екстри.

Инвестицията в новата дограма, ще бъде възвърната със сметките за изразходена електрическа енергия поради причината, че новите прозорци, ще спират излаза на топлина от помещенията ви. Не подценявайте всичко това и рано или късно ще възвърнете парите си, желаем ви успехи!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!