≡ Menu

Черноморски или Керамоти почивки?

Стана топло и приятно. Време е за плануване на летния отдих. Пак идват въпросите – на море или на планина, в страната или нейде в чужбина, с приятели или със семейството? Ако сте любители на излежаването на красиви и горещи плажове, ако обичате да се взирате надалече, където морето се слива с небосклона, чайките пеят, а красива платноходка преминава през замечтания ви поглед, то със сигурност ще предпочетете да прекарате лятната си почивка около воден басейн. Напоследък се наблюдава тендецията  много от сънародниците ни да преориентират почвиката си по българското Черноморие и да я заменят с такава в Турция или Гърция. Причинита за това са, както че искат да посетят нещо различно, което да се намира сравнително близко до страната, така и че част от курортите по Черноморието вече не удовлетворяват желанията ни за чистота и спокойствие, а даже, понякога, ни излизат и по-скъпо.

Керамоти Ето защо, повечето българи предпочитат Керамоти почивки. В симпатичното градче могат да се насладят на природата, на чист и дълъг плаж с неимуверно ситен пясък и в същото време да имат свое лично пространство. В Керамоти плажовете са големи и всеки летовник може необезпокоявано да се излежава, без да се налага да настъпва чужда хавлия или да се спъва в нечий шезлонг. Ако искате да се отдадете на шумни и денонщни купони, то в Керамоти няма да намерите това, което търсите и можете да останете разочаровани. Местността е толкова спокойна, че е чудесна за семейна почивка. Водите на Егейско море са изключително плитки в началото на плажа и на тях могат да се наслаждават и най-малките.

Местата за похапване и установяване в Keramoti са много разнообразни – подходящи за всеки вкус и джоб. Не забравяйте, че трябва задължително да опитате вкуснатаместната гръцка кухня (мусаката, бобената чорба и калмарите са много подходящ избор) и да пийнете вечер местните алкохолни напитки – метакса или узо.

Полезни съвети, свързани с местните особености и традиции, можете да намерите във Фейсбук страницата Керамоти почивки. Тя е отворена и за Вашите мнения, коментари, въпроси и за всичко, свързано с малкото гръцко градче – от това къде да отседнете, до информация за най-подходящите места за риболов.

Запрятайте ръкави и уредете лятната си почивка отсега! Изберете Керамоти почивки, за да не съжалявате!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!