≡ Menu

Дамски чорапи – чувственост и елегантност

Според резултатите от социални анкети се оказа, че 88% от мъжете смятат, че най-привлекателен елемент от дамския гардероб се пада на дамските чорапи. Мъжете признават, че виждайки момиче с чорапи, то остава в съзнанието им неволно през цялото време. Фантазията се върти около това къде започват и свършват чорапите.

Това от своя страна води до силно чувство за изкушение в прелъстяването на мъжете.

Каква е в модната в чорапите?

Дизайнерите днес предлагат голям голямо разнообразие от възможности за трикотаж. Модели с презрамки, еластична лента, мрежа, фигури, наподобяващи татуировки, флорални мотиви и пр. Всичко, което може въображението да си представи.

Дамските чорапи са в различна дължина и плътност. Представени са в разнообразие и често нежния пол изпитва затруднение кои са най-подходящи. Ето и най-популярните видове дамски чорапи:

Копринени чорапи с дантела еластични ленти, по цялата дължина на краката;

Цветен печат – тези чорапи са идеални за създаване на нежно и невинна изображение;

Цветни чорапи – подходящи са за през пролетта;

Мрежести чорапи – връхната точка са за момичетата при парти и дискотека.

Дебела силиконови чорапи, украсени с интересни орнаменти и без да създават някакъв дискомфорт.

Ако се търси по-класически модел чорапите с шев са удачен избор. Те никога не излизат от мода.

Здравето на краката и практичност

Чорапите са еротични и сексуални елементи в дамския гардероб. Необходимо е обаче да се подчертае и тяхната практичност. В много организации има изграден дрескод. Например: чорап съчетан с обувки, вместо голи крака е изискване на банкови учредения, офис облекло и много други места.

Бизнес дамите също изглеждат и се чувстват комфортно с чорапи.

Елегантен външен вид

Носенето на чорапи може да бъде съобразно лични предпочитания, но съществуват и няколко прости правила, които не трябва да бъдат пренебрегвани.

Чорапите са нещо тайно и интимно. Дължината им трябва да бъде най-малко 5 см по-ниско от дантелените еластични краища. Също така строго забранено е комбинация с плътно прилепнали панталони и поли прекалено много близко разположени. Интересни са и предложенията за клинове. Тях може да видите на адрес:

Чорапите не са в хармония със спортни дрехи. По-добре е да се носят обувки с панталони или къси панталони, но не с и чорапи. Чорапите трябва да бъдат избрани в рамките на гардероба. Моделите невинаги са подходящи, ако не се обърне внимание на цвят и лека версия.

Жените в чорапи излъчват женственост, те са красиви, интересни. Дамските чорапи са чудесен начин за индивидуалност и себеизразяване за всяко момиче.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!