≡ Menu

Ето защо избрах ПВЦ дограма

Дълго време се чудех, дали да заложа на алуминиева, или ПВЦ дограма за дома си. Направих консултация със специалисти и приятели, но всички те имаха различни мнения. Не разполагах с много пари, но имах голямо желание да сложа енергийно ефективни прозорци, с чиято помощ да намаля сметките си за електричество, и да почувствам повече топлинен комфорт вкъщи.

В интернет забелязах ПВЦ дограма на промоция и не се колебах дълго време да я закупя. Слава богу, фирмата предлагаше доставка, демонтаж на старата и монтаж на новата дограма. Гласувах доверие на 4 – камерни профили и всесезонен стъклопакет, който ми бе препоръчан от приятели. Всичко това ми помогна да обзаведа едно по-добро жилище.

Имайте предвид, че инвестираните пари в нови прозорци не са загуба на финансови средства или просто поредния каприз, а начин да си осигурите по-топла зима и прохладно лято. Топлоизолацията е само една малка част от това, което ми даде новата ПВЦ дограма. Останах приятно изненадан и от спада на външните шумове, за който спомогна стъклопакета ми.

Най-после имах шумоизолирани помещения, в които да почивам спокойно, без да слушам скандалите на съседите или постоянния грохот от преминаващите превозни средства. Това, както може би се досещате, повиши самочувствието ми и ме направи по-горд с дома си. Разбира се, получих инструкции за поддръжка и почистване на профилите, но не видях нищо сложно в това начинание.

За мое голямо учудване получих дългосрочна гаранция за продукта. Според фирмата, която монтира дограмата, то тя ще издържи повече от 15 години. При правилна експлоатация и поддръжка профилите запазвали уникалната си изчистена визия и не подлежали на деформация и повреда. Ще поживеем, ще видим, както се казва в една поговорка.

Общо взето съм доволен, че взех ПВЦ дограма от и бих я препоръчал на всеки, който се колебае с избора на прозорци. Написах тази статия, за да улесня множеството хора, които си задават въпроса, каква дограма да купя за дома си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!