≡ Menu

Как да съхраним красотата с употреба на съвременна козметика

Как да се превърнете красотата в реалност завинаги? Съвременната козметология е “измислила” най-различни начини. Нека да разгледаме най-популярните и въпросите, които се въртят в главицата на всяка жена, независимо от възрастта. За това помага и оформяне на контура, една иновативна формула с традиции.

  • Дали да увеличите устните?

Някак си, пухкавите устни се смятат за основен атрибут на красотата. Модата за тях продължава, а тези които смятат, че устните им са твърде тънки са далеч по-склонни да ги увеличат. Но големите устни също не са идеални.

Характеристики на красивите устни:

Основното правило за устните е те да са пропорционални, т.е. “по-голямата част” се пада на долната устна и тя трябва да е над 50%.

Ясни контури на лицето – липсата на назолабиалните гънки по лицето не дава мира на много жени и момичета. Ако устните ви са красиво оформени, то не трябва да ги увеличавате допълнително. И обратното, ако са прекалено неизразителни в добра клиника може да постигнете мечтания резултат.

  • Дали да направите инжекции с хиалуроновата киселина?

Една от най-безопасните инжекция за поддържане на красотата на кожата и в борба с бръчките е хиалуроновата киселина. По този начин се засилва контура на лицето и можем да се отървем от бръчки около очите и бузите.

Предимства на хиалуронова киселина:

Биосъвместимост с човешките клетки;

На нея биологичните процеси в организма не се отразяват;

Когато засмуква, подобрява структурата на кожата;

Хиалуронът се абсорбира на части;

При него не се наблюдават алергични реакции;

Недостатъци на хиалуронова киселина:

В някои случаи, причинява автоимунни заболявания;

  • Премахване на окосмяване – у дома или в салона?

Прекомерното окосмяване по тялото вълнува мнозина. Ако се направи епилацията косменият фоликул има голям шанс да намали своя растеж. Едни предпочитат да направят тази процедура у дома, а за други домашната среда е най-благоприятна.

Предимства на епилация в козметичен салон:

Процедурата е почти безболезнена;

Изгарянията на кожата са изключени;

Има дългосрочен ефект;

В салоните, особено популярен метод е лазерната епилация.

Недостатъци на епилацията:

Може би единственият недостатък на този метод е цената. Тя е доста висока и се налагат множество процедури, поне 6-8.

Предимства на епилацията у дома:

Когато епилация у дома не изразходва парите това е важно. Можете да направите епилация със захар, можете да ползвате восък. И това е лесно, евтино и ефективно. Като единствен недостатък е това, че боли малко повече, но всеки избира.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!