≡ Menu

Ремонт на апартамент… На кого да се доверим?

Да поверите ремонт на апартамент на непознати хора е отговорна задача. Особено, когато става въпрос за вашия апартамент!

Как да изберете качествена строителна фирма, на която да имате доверие, така че спокойно да пуснете майсторите в дома си без да се притеснявате? Това е въпрос, който много от нас си задават. С тази статия ще се опитаме да ви помогнем, като ви подсетим за по-важните неща, на които трябва да обърнете внимание.

Препоръки

Първото, което повечето хора правят, когато имат нужда от дадена услуга, е да попитат своите познати дали могат да им препоръчат качествена фирма. Това е добър метод, тъй като винаги е по-лесно да се довериш на някого, който вече е минал през това, което на теб ти предстои.

Ремонтите на апартаменти се случват сравнително често. Помислете кои от приятелите ви наскоро са се похвалили с нов цвят на стаята си, смяна на плочки в банята си или нова дограма. Поговорете с тях и опитайте да разберете дали дадената фирма би ви била полезна и на вас.

Информация в интернет

Самите препоръки са първата стъпка, но не и последната при избора ви на качествена фирма. След като вече имате препоръчано име, време е да потърсите повече информация в интернет. Потърсете отзиви от други потребители. Освен по форумите, можете да видите дали фирмата има сайт, как е поддържан той, има ли всичката необходима информация, от която се нуждаете. Всичко това ще ви даде ясна представа доколко сериозна е дадената компания и съответно можете ли да и се доверите.

Фирмите, които са се постарали да имат хубави сайтове с точна информация и контакти за връзка, е по-вероятно да предлагат качествени услуги. Истинските професионалисти изпипват всичко, с което се захванат.

Портфолио

Преди да се решите да се свържете с избраната от вас строителна фирма, погледнете нейното портфолио. Вече готовите проекти, които са били създадени за други клиенти, ще ви позволят да прецените истинските умения на професионалистите. Много сайтове поместват снимки на реални ремонти, извършени от тях, по които можете да се ориентирате дали стилът на работа ще ви допадне. Но дори и да не разпознаете веднага вашия вкус сред завършените чужди ремонти, не забравяйте, че повечето строителни фирми не налагат свой стил, а работят според желанията на клиента.

Първо впечатление

Когато се свържете с фирмата, към която сте се насочили по първоначална информация, обърнете внимание на първото впечатление, което ще остави у вас. Дали ще вдигнат телефона веднага, любезни ли са, отговарят ли на всичките ви въпроси с готовност? Ако отговорът на тези въпроси е положителен, вероятно вече ще са спечелили доверието ви и можете да им възложите ремонта на вашия апартамент с чисто сърце и да бъдете сигурни, че съвсем скоро ще се радвате на освежената атмосфера на дома ви.

На кого да се доверим?

Ние сме подходящата строителна фирма за вашия ремонт. Тя предлага професионални строителни услуги от А до Я, лично отношение към всеки клиент и 2 години гаранция на ремонтните дейности.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!