≡ Menu

Футболни прогнози или как да спечелим от футбола

Футболните прогнози в интернет и сайтовете предлагащи такива услуги се множат почти всеки ден, увлечени от сравнително бързата и лесна печалба от футболни залози онлайн. Естествено и тук, както и при всички видове спорт освен необходимите знания и умения е необходима и голяма доза шанс за да успеете да печелите. Близо петгодишния ми опит при изготвянето на футболни прогнози ми е помогнал да усвоя някои печеливши стратегии и тактики, както и ми е помогнал да узная, какво точно не трябва да правя за да не губя от своите прогнози.

На първо място, когато изготвяте своите футболни прогнози, трябва да се абстрахирате от всякакви клубни и фенски пристрастия, защото в над деветдесет процента от случаите вашите залози ще бъдат губещи. Това се получава защото, често пъти играещия е заслепен от своите пристрастия и пропуска неща, които иначе са много важни при изготвянето на печеливши футболни прогнози.

Осланяйки се само на своите клубни пристрастия залагащия неминуемо пропуска важни детайли, като моментната форма на своя любим тим, представянето му в последните мачове, контузени и наказани играчи и много друга ценна информация, която иначе би му била от полза при неговите прогнози.

Именно статистиката е другото важно нещо, на което трябва да наблегне добрия играч. Тя е от съществено важно значение за неговите успешни футболни прогнози. Колкото по-добре изучи статистиката от отминалите срещи между избраните от него отбори, толкова по-успешни ще бъдат направените от играча прогнози.

Например сте избрали да залагате на мача между Барселона и Атлетико Мадрид. Преди да пристъпите към изготвянето на прогноза за това предстоящо футболно дерби, задължително е да се запознаете с историята на срещите между тези два тима. Броя на отбелязаните попадения, головете на чужд и собствен терен, моментната форма на двата тима, трябва да проверите също и дали в предстоящия мач няма да отсъстват важни играчи поради контузии или наказания и други неща, които биха ви помогнали за успеха на вашите прогнози. Например ако в състава на Барса ще отсъстват ключови играчи, като Меси и Иниеста, това значително ще отслаби техния отбор и ще даде леко предимство на отбора на Атлетико.

Общо взето статистиката е разковничето за вашия успех. Естествено не може да се осланяте само на нея. Във спорта, и в частност във футбола винаги са възможни всякакви изненади и резултати, което го прави една интересна и непредсказуема игра.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!