≡ Menu

Цени на парфюми в някои онлайн магазини

Ще задоволим вашето любопитство за някои цени на парфюми, които може да закупите по Интернет.

Например тоалетна вода Аква Ди Жио на Джорджо Армани за мъже, която е пусната на пазара през 1995 година е с освежаващ флорален аромат. Ухае на цитрус, жасмин, розмарин и океански бриз. Може да я намерите на цени от 65 лева до 122 лева.

Друг от популярните маркови парфюми от серията Шанел е Allure Homme Sport за мъже. Има го и във вариант на тоалетна вода от Шанел. За първи път този продукт е представен на пазара през 1999 година. Тази тоалетна вода е подходяща за всеки съвременен мъж, тя има изискан мъжки аромат. Възможни цени на парфюмите на Шанел са от 170 лева до 210 лева.

Фаренхайт от Кристиан Диор е тоалетна вода за мъже, пусната на пазара през далечната 1988 година. Фаренхайт се определя като освежаващ, мъжествен и чувствен аромат. Благоуханието, което се усеща е с нотки на бергамот, кедър, лавандула, кожа, лимон и теменужки. Препоръчва се от специалистите като един от мъжките парфюми за ежедневна употреба. Предлага се на цени от 38 лева до 187 лева.

Калвин от Калвин Клайн е тоалетна вода за мъже. Известна е още от 1981 година. Калвин е сладострастен, остър, богат, мъжки, освежителен и ароматен. Нюансите в благоуханието са на кехлибар, цитрус, лавандула, мускус и дъб. Подходящ е за дневен аромат. Него може да намерите на достъпни за парфюми цени, от 35 лева до 108 лева.

Независимо кой от тези парфюми ще изберете трябва да знаете, че е важно да се доверите на професионализма на търговеца. Не се доверявайте на псевдо магазини, които продават ментета! Доверете се на качеството и цената. Изберете мъжки парфюм от онлайн магазин за маркови аромати. При нас ще откриете всичко нужно за мъжа и жената – парфюми от богати колекции, известни марки и с оригинално качество!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!