≡ Menu

4 интересни уреда които можете да намерите в магазина ни

Здравейте, днес ще говорим за електроуреди които са иновативни и интересни, полезни и редки дори по нашите ширини! Ако вие сте маниаци на тема домакински уреди съм убеден, че тези редове ще ви са интересни, защото ще ви запозная с няколко и по-точно с 4 интересни уреда които ще ви изумят и които можете да намерите в онлайн магазинът за уреди доставени чак от Англия и Германия!

И така преди да започнем, ще кажа само още едно нещо което е свързано със самите уреди. Това са уреди които са интересни не само за домакините но и за заетите хора, защото със сигурност ще ви спестят време и усилия, ще направят неща които досега не сте знаели, че могат да се случат в домашни условия, с две думи ще ви изумят напълно и ще ви оставят без думи.

Да започваме с 4-те уникални уреда от нас

  1. Sous-Vide на Andrew James – сигурно сте чували, за магията на крехкото месо, възможно е дори и да сте я опитвали, да сте се чудили как е възможно месото да е толкова крехко, че чак да се отделя от костта и в същото време да е сочно? Ами лесно ако имате СЮ-ВИД под ръка това определено е лесна задача. Уредът готви всякакво месо на изключително ниска фиксирана температура за дълъг период от време 24/48/72 часа. Прецизното поддържане на една температура за повече насот 48 часа спомага за разрушаването на колагена в тъканите, което от своя страна прави месото с уникална текстура. Препоръчвам ви го ако искате да преоткриете вкусовите качества на храните още веднъж!
  2. Кухненският робот на Lakeland Multichef с модел 17662 – с този уред вие можете да правите уникални студени и топли сосове без нуждата от друг уред. Металната му купа позволява да се работи с горещи течности, а уникалните му стоманени остриета правят всичко което попадне в обема на купата на пух и прах. Вграденият подгрев може да ви осигури температура от 130 градуса. И всичко това е само началото, към робота има и приставка за задушаване на зеленчуци с която успоредно можете да приготвяте вкусни задушени зеленчуци.
  3. Планетарният миксер на KITCHENAID ARTISAN – ако не знаете какво е планетарен миксер, сигурно бихте искали да научите, особено ако обожавате да похапвате вкусни торти и десерти, козунаци, домашно изпечена вита пита и всичко онова което ви се е налагало да месите на ръка. Планетарният миксер е миксер който извършва планетарно движение? То се изразява във въртене на бъркалката около оста си и въртенето на тази ос върху по-голяма, досущ както се върти земята около слънцето. По този начин всяка смес е перфектно разбъркана дори без вие да се налага да сте наоколо, това което трябва да направите е само да сложите съставките, да включите и след малко да изключите.
  4. Тостер на De’longhi Argento за 4 филии – това може и да не ви се струва много уникално, но ако не сте имали тостер за 4 филии никога няма да разберете за какво говоря или пък може и да ме разберете. Сещате ли се сутрин когато всички станат и искат да закусят с чай, яйце и препечена филийка с масълце, колко пъти трябва да пуснете тостера и да го заредите с хляб, ами с този тостер за 4 филии включването, чакането и зареждането с филии е на-половина. Това е идеалният уред за хора които обичат да пестят време и излишни усилия!

Надявам се да съм засегнал поне един уред който би ви свършил работа, ако не съм можете сами да откриете това което ви трябва и не намирате на друго място освен при нас, а от мен сега получавате поздрави и до следващата статия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!