≡ Menu

5 начина да се отличавате с модерен имидж

Когато изберете моден образ, важно е не само в него да са включени модни неща, но също така да е в съчетание с образа ви.

Ако модата е облеклото в стила на “военна”, а вие използвате, предимно елегантност е необходимо да промените нещо, например вместо обувки да изберете боти в камуфлаж. Достатъчно е да се използва характерните аксесоари за избрания стил.

За щастие, съвременните модни подиуми предлагат различни интерпретации. Те са много разнообразни, така че едва ли ще променят на някого коренно стила му.

За възможността да следвате модата и лесно да създавате оригинални изображения допринасят и следните пет критерии:

Сред актуалните тенденции изберете само тези, които са съвместими с вашия стил и физика:

Да изглеждате съвсем естествено;

Облекло използва естествени висококачествени материали;

Всички елементи са в хармония един с друг;

Направете впечатление за женственост.

Каква мода създава красиви изображения?

Отговорът на този въпрос ще ви помогне да погледнете в колекциите на водещи модни къщи. Сегашният сезон е представил много приятни изненади и тези, които ценят простотата са почитатели на необичайни стилове.

За момичетата, които предпочитат женствените облекла, дизайнерите предлагат цяла колекция елегантни тоалети. В модата се включва показност на раменете, оригиналния дизайн на гърба (дантела, необичайна украса, шифон), до облекла наподобяващи роби. Тя изглежда много романтични, дори в рокли, туники и блузи с флорални щампи и акварели.

Тези, чието мото е елегантна простота, със сигурност ще се зарадват на модели с проста кройка. Сред тях са познатата риза, прави панталони и панталони костюми с минимум части естествени и не ограничаваща движението визия. Панталоните могат да не се носят само с яке, но и с туники и дори рокли.

Ярки творчески личности, които обичат да бъдат в центъра на вниманието трябва да изберат футуристичен модел, който може да носи герои от научно-фантастични филми, изображения, в стила на подземен свят или оригинална рокля със строги геометрични форми.

Дизайнерите не забравят за тези, които са в страхопочитание към стила на ретро: модерни лъкове в стил “баба” включват костюми с райета, плетени жилетки и пуловери върху рокли, блузи и всичко това в стегнат и прилежен вид. Тук: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/предимствата-на-дрехите-с-райе, може да научите за предимствата на райето.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!