≡ Menu

5 стратегически цели за интериор на баня

В дизайнерския проект за вашата нова баня е добре да включите някои стратегически цели, за да направите интериор, който да ви радва и да ви прави щастливи. Възползвайте се от неограничения брой дизайнерски идеи за обзавеждане за баня от нас.

1. Изберете устойчив и оригинален материал. Ако материалът трудно се амортизира или надрасква, чупи или рони, то обзавеждането ще има по-дълъг живот. Не смесвайте различни видове материал, за да не промените нюанса на първоначалния замисъл.

2.Избора на цветово решение изглежда лесен. Не търсете мебели и аксесоари на намаления, защото в живота винаги за хубавото се плаща. Не взимайте неща само защото са на промоция, ако не са в планирания колорит. Перспективите за обозримото бъдеще са такива, че шарените и контрастни цветове скоро ще излязат от употреба. На мода се очертава да бъде монохромния цвят. Съобразете се с цветовете, техниките и стила в останалите стаи. Така ще избегнете усещането на рязкост, фрагментарност и неравнопоставеност.

3. Мебелите за баня, които ще се наложи да използваме, е добре да бъдат с олекотен и изчистен дизайн. Не слагайте нищо, което самоцелно да доукрасява. Модерните идеи са, че дизайна трябва да бъде максимално „изпразнен“ от към ненужни предмети. Всичко, което може да „изчезне“ от старата ви баня, нека липсва. Ще се уверите, че е за добро.

4. Не правете компромис с изконното правило, че банята е мястото с най-голяма хигиена. Ако нещо не се поддържа чисто с лекота, въобще не бива да се включва в интериора. Еклектична, лъчезарна, с любимия ви аромат и изчистени линии. Ергономичната баня е банята на бъдещето.

5. Като всяка друга стая, така и банята е добре да демонстрира позитивнизъм. Отдайте дайте достатъчно време лично да композирате банята до най-малкия детайл. Ако има нещо, за което не сте напълно сигурни, не го купувайте само защото имате нужда от него. Накарайте банята ви да ви зарежда с положителна енергия и оптимизъм.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!